20 / 04 / 2024

İnşaat Ekonomisi Zirvesi 13 Ocak'ta!

İnşaat Ekonomisi Zirvesi 13 Ocak'ta!

Boğaziçi Üniversitesi’nde 13 Ocak Çarşamba günü Albert Long Hall’de gerçekleştirilecek ve inşaat dünyasının güncel trendlerinin ve inşaatın geleceğine dair profesyonel tahminler paylaşılacak.



Boğaziçi Üniversitesi bu yıl ilk kez GYODER işbirliğiyle düzenlediği İnşaat Ekonomisi Zirvesi ile sektörün nabzını en yetkin isimlerle tartışacak.


Boğaziçi Üniversitesi’nde 13 Ocak Çarşamba günü Albert Long Hall’de gerçekleştirilecek ve inşaat dünyasının güncel trendlerinin ve inşaatın geleceğine dair profesyonel tahminlerin paylaşılacağı zirvede, ‘’Ekonominin Yükselen Değerleri’’, ‘’Gayrimenkul Sektöründe Yeni Finansman Enstrümanları’’, ‘’Mimari ile Nasıl Fark Yaratırız?’’, ‘’Yeşil Binaların Verimlilikte İnşaat Ekonomisine Katkısı’’, ‘’Kentlerin Dönüşümü Ve Yaşamların Değişimi’’ konularını masaya yatıracak.


Boğaziçi Üniversitesi Kurumsal Yönetim Merkezi Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray’ın açılış konuşmasıyla başlayacak olan zirveye; GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Sur, SOYAK CEO’su Dr. M. Emre Çamlıbel, GYODER Başkan Yardımcısı Füsun Yılmaz Phillipson, İŞGYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yenigün ve Bloomberg HT TV Genel Yayın Yönetmeni Cüneyt Başaran ile sektörün önemli isimleri katılıyor.


Ayrıntılı bilgi ve program için: http://insaatekonomisi.com





Haber Ege Haber Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Boğaziçi Üniversitesi bu yıl ilk kez GYODER işbirliğiyle düzenlediği İnşaat Ekonomisi Zirvesi ile sektörün nabzını en yetkin isimlerle tartışacak. Boğaziçi Üniversitesinde 13 Ocak Çarşamba günü Albert Long Hall'de gerçekleştirilecek ve inşaat dünyasının güncel trendlerinin ve inşaatın geleceğine dair profesyonel tahminlerin paylaşılacağı zirvede, "Ekonominin Yükselen Değerleri", "Gayrimenkul Sektöründe Yeni Finansman Enstrümanları", "Mimari ile Nasıl Fark Yaratırız?", "Yeşil Binaların Verimlilikte İnşaat Ekonomisine Katkısı", "Kentlerin Dönüşümü ve Yaşamların Değişimi' konularını masaya yatıracak. 



Ege Haber 



Geri Dön