19 / 04 / 2024

İnşaat Ekonomisi Zirvesi ne zaman

İnşaat Ekonomisi Zirvesi ne zaman

2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi 19 Ekim 2017'de GYODER iş birliğiyle Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleşiyor.

İnşaat Ekonomisi Zirvesi 13 Ocak'ta!

Boğaziçi Üniversitesi’nde 13 Ocak Çarşamba günü Albert Long Hall’de gerçekleştirilecek ve inşaat dünyasının güncel trendlerinin ve inşaatın geleceğine dair profesyonel tahminler paylaşılacak.

Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmeleri Zirvesi 16 Ocak'ta!

Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmeleri Zirvesi 16 Ocak 2021 tarihinde gerçekleştirilecek.

Erol Evgin, unutulmaz şarkılarıyla XII. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde!

AYD tarafından düzenlenen 12'nci AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi Türk pop müziğinin duayen sanatçısı Erol Evgin’i ağırlamak için gün sayıyor...

Yapay zeka inşaat sektörünü de dönüştürecek!

Yapay zeka ile makine öğrenmesi teknolojilerinin inşaat sektörünü nasıl dönüştüreceği ve ‘üretken tasarım' kavramının sunduğu olanaklar Autodesk'in ‘İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi'nde tartışıldı...

İnşaat sektörünün temsilcileri Autodesk Zirvesi'nde!

2050'de dünya nüfusunun üçte ikisi şehirlerde yaşayacak ve varolan şehirlerde yeni şehirler yer alacak. İnşaat sektörünün bu talebi karşılaması amacıyla 2050'e kadar dünya genelinde her gün, yaklaşık 13 bin konut inşa etmesi gerekiyor.

AYİDER, İnşaat Zirvesi'nde sektörü bir araya getiriyor!

AYİDER, sektör paydaşlarını “İnşaat Zirvesi”nde bir araya getiriyor. 2020 yılından beklentiler, kentsel dönüşümün geleceği gibi konular da gündeme taşınacağı zirve, 3 Aralık'ta gerçekleştirilecek...

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık'ta! 

Autodesk İnşaat Sektörünün Geleceği Zirvesi 3 Aralık’ta gerçekleştirilecek. Zirvede Türkiye’den ve yurt dışından konuşmacılar dünya ve Türkiye’deki inşaat sektörünün geleceğine dair öngörülerini paylaşacak..

İnşaat Bilgi Zirvesi gerçekleştirildi!

İnşaat Bilgi Zirvesi, Uluslararası Yapısal Beton Federasyonu (fib) Türkiye Temsilciliği tarafından İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) İnşaat Mühendisliği toplantı salonunda yapıldı. Deprem konusunun değerlendirildiği zirveye birçok uzman katılım sağladı...

Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın inşaatı hızla devam ediyor!

Ankara ekonomisi ve turizmine büyük katkı sağlayacak Ankara Uluslararası Fuar Alanı’nın yapım çalışmaları aralıksız devam ediyor.İnşaat çalışmalarının yıl sonu tamamlanması planlanıyor. 

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Cem Yılmaz, XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’ne damga vuracak!

Ünlü komedyen Cem Yılmaz, Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından Soysal iş birliği ile düzenlenen XI. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi'ne katılacak...

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi yapıldı!

Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim Teknoloji Vakfı ve İstanbul Aydın Üniversitesi, işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi gerçekleştirildi. 

İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi başlıyor!

İstanbul Aydın Üniversitesi, Mühendisler Vakfı, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı işbirliği ile düzenlenen İnşaat Teknolojileri ve Mühendislik Zirvesi, 29 Mart 2018 Perşembe günü, Clarion Hotel Golden Horn İstanbul Otel’inde gerçekleştirilecek. 

2. Dinamik İnşaat Yönetimi Zirvesi 14 Nisan'da!

Türkiye’de proje yönetim bilincinin gelişmesi için 21 yıldır faaliyet gösteren İstanbul Proje Yönetim Derneği, 2. Dinamik İnşaat Yönetimi Zirvesi’ni 14 Nisan'da gerçekleştirecek.

İnşaat Ekonomisi Zirvesi ne zaman Haberi

İnşaat Ekonomisi Zirvesi ne zaman

Boğaziçi Üniversitesi Finans Uygulama ve Araştırma Merkezi’nin düzenlediği 2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi 19 Ekim 2017'de GYODER iş birliğiyle Boğaziçi Üniversitesi Albert Long Hall’de gerçekleşiyor.


2. İnşaat Ekonomisi Zirvesi “Kazançlı Yapılar İnşa Etme Sanatı” temasıyla ekonomimizin en büyük dinamiklerinden inşaat sektörünü; geçmişi, bugünü ve geleceğiyle kapsamlı bir şekilde incelemeyi ve amaçlıyor.

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi, içerdiği konu başlıkları ve programıyla da yeni bir bakış oluşturmayı ve farklı sektörlerden gelen katılımcıları buluşturarak değerli bir network ortamı sunmayı hedefliyor.

Bu seneki zirvede alanında uzman isimlerden “Çanlar Kimin İçin Çalıyor? Daha İyi Bir 2018 için Neler Yapılmalı?" "Yeni Finansal Enstrümanlar”, “Geleceği İnşa Etmek İçin Önce İK!” "Çok Taraflı Kazanmanın Sırları" gibi sektöre yeni bir soluk getirecek paneller gerçekleşecek.

Zirvede  Boğaziçi Üniversitesi Kurumsal Yönetim Merkezi Başkanı...