20 / 04 / 2024

Erol Evgin, unutulmaz şarkılarıyla XII. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde!

Erol Evgin, unutulmaz şarkılarıyla XII. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde!

AYD tarafından düzenlenen 12'nci AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi Türk pop müziğinin duayen sanatçısı Erol Evgin’i ağırlamak için gün sayıyor...



Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD) tarafından soysal iş birliği ile düzenlenen XII. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi Türk pop müziğinin duayen sanatçısı Erol Evgin’i ağırlamak için gün sayıyor.

Erol Evgin, tüm perakende sektörünün heyecanla beklediği zirvede sahne alarak unutulmaz şarkılarını seslendirecek. XII. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi, 3 Mart Salı günü Swissotel İstanbul’da düzenlenecek.

Erol Evgin, unutulmaz şarkılarıyla XII. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde!

AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş XII. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi ile ilgili olarak şunları söyledi; "XII. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi’nde yine profesyonel isimlerin tecrübelerinden faydalanacağız, tüm dünyadaki trendleri, çözüm bekleyen konularımızı konuşup tartışacağız. Ancak bu sene öyle bir isim aramızda olacak ki; hepimiz kendisini dinlemek için sabırsızlanıyoruz. Duayen sanatçımız Erol Evgin bizlerle olacağı için çok mutlu ve heyecanlıyız"

XII. AYD Alışveriş Ekonomisi Zirvesi, bu yıl da AVM yatırımcıları, AVM yöneticileri, perakendeciler ve sektöre destek veren firmaları bilgi paylaşım ve iş birliği olanakları ile buluşturacak. Zirvede sektörel konular tartışılırken yeni gelişmelere ışık tutan ve yol gösteren oturumlarda da gündemin sıcak konularına değinilecek.


Geri Dön