19 / 04 / 2024

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi 13 Ocak'ta!

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi 13 Ocak'ta!

GYODER’in desteğiyle 13 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi, ‘İnşaat Sektörü'nün; geçmişi, bugünü ve geleceğiyle kapsamlıca incelemeyi amaçlıyor.



GYODER’in desteğiyle 13 Ocak 2016 tarihinde gerçekleştirilecek olan Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi, ekonomimizin en büyük dinamiklerinden ‘İnşaat Sektörü'nün; geçmişi, bugünü ve geleceğiyle kapsamlıca incelemeyi amaçlıyor.

 

Katılımcılarına, inşaat sektöründeki dev isimlerin değerli paylaşımlarla sahnede boy göstereceği ilham dolu bir gün vaad eden Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi içerdiği konu başlıkları ve programıyla da sektörde farklı bir bakış oluşturmayı hedefliyor.

 

Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Ekonomisi Zirvesi, sektörün gurularının inşaata dair özel ve güncel konuları tartışacakları renkli ve interaktif panelleri ve gelecekteki projelerin oluşmasına zemin hazırlayacak olan değerli bağlantıları yaratacak sosyalleşme araları ile eşsiz bir organizasyon olma amacıyla yola çıkıyor.

 

İnşaat Sektörü nereye gidiyor? 2016’da bizi neler bekliyor? Trendler neler olacak? Bunlar ve daha fazlasının konuşulacağı Zirve'de katılımcı ya da sponsor olarak yer alabilirsiniz. Zirve hakkında detaylı bilgiye erişmek için insaatekonomisi.com sitesini ziyaret edebilirsiniz.


Haber Önce Vatan'da şu şekilde yer aldı;


İSTANBUL-Boğaziçi Üniversitesi bu yıl ilk kez GYODER işbirliğiyle düzenlediği İnşaat Ekonomisi Zirvesi ile sektörün nabzını en yetkin isimlerle tartışacak. Boğaziçi Üniversitesi'nde 13 Ocak Çarşamba günü Albert Long Hail'de gerçekleştirilecek ve inşaat dünyasının güncel trendlerinin ve inşaatın geleceğine dair profesyonel tahminlerin paylaşılacağı zirvede, "Ekonominin Yükselen Değerleri", "Gayrimenkul Sektöründe Yeni Finansman Enstrümanları", "Mimari ile Nasıl Fark Yaratırız?", "Yeşil Binaların Verimlilikte İnşaat Ekonomisine Katkısı", "Kentlerin Dönüşümü Ve Yaşamların Değişimi" konularını masaya yatıracak. 

Boğaziçi Üniversitesi Kurumsal Yönetim Merkezi Başkanı Prof. Dr. Vedat Akgiray'ın açılış konuşmasıyla başlayacak olan zirveye; GYODER Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Sur. SOYAK CEO'su Dr. M. Emre Çamlıbel, GYODER Başkan Yardımcısı Füsun Yılmaz Phillipson. İŞGYO Genel Müdürü Turgay Tanes, Türkiye Müteahhitler Birliği Başkanı Mithat Yeniğim ve Bloomberg HTTV Genel Yayın Yönetmeni Cüneyt Başman ile sektörün önemli isimleri katılıyor.


Önce Vatan 


Geri Dön