24 / 04 / 2024

İnşaat Komitesi Yapı Fuarında!

İnşaat Komitesi Yapı Fuarında!

MUTSO 6'ncı Meslek Komitesi üyeleri, bu yıl 38'incisi düzenlenen yapı fuarını ziyaret ederek sektörün gelişmelerini yakından inceleme fırsatı buldu.



Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) üyelerinin yanında yer almaya ve sektörel gelişmeleri yakından takip amaçlı çalışmalara devam ediyor. MUTSO'nun 6'ncı Meslek Komitesi olan İnşaat Taahhüt grubu üyelerinin yer aldığı 22 kişilik bir heyet, 23 Nisan 2015 Perşembe günü, Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild'i ziyaret etti. Yapı ve İnşaat sektörüne yönelik gelişmeleri yakından görme fırsatı bulan heyet ziyaretten oldukça memnun kaldı. 

Bu yıl 38'incisi düzenlenen, dünyanın en büyük beş yapı fuarından biri olan ve Türkiye'nin de içinde bulunduğu Balkanlar, Bağımsız Devletler Topluluğu (BDT) ülkeleri, Orta Doğu ve Kuzey Afrika'yı kapsayan bölgenin en büyük yapı malzemeleri fuarı olma özelliği taşıyan "38. 

Uluslararası Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul", 100 bin metrekarelik 14 salon ve açık alanda, bin 250 üretici firmanın katılımıyla gerçekleşti.Fuarın "İş Geliştirme Platformu" kapsamında bu yıl "Konuk Ülke" olarak belirlenen Kazakistan, özellikle yurtdışı müteahhitlik ve inşaat malzemeleri sanayisi bakımından Türk inşaat sektörü için en önemli pazarlar arasında yer alıyor. 


Gazete Şah


Geri Dön