19 / 04 / 2024

İnşaat mühendislerinin 'Dayanışma Gecesi' yapıldı!

İnşaat mühendislerinin 'Dayanışma Gecesi' yapıldı!

İnşaat Mühendisleri Odası (IMO) Bursa Şubesi'nin geleneksel 'Dayanışma Gecesi', Çelik Palas Hotel'de, çok sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi. Geceye Cumhuriyet Halk Partisi Bursa Milletvekili Sena Kaleeli katıldı.



Geceye CHP Bursa  Milletvekili Sena Kaleeli'nin yanı sıra Bursa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Atilla Ödünç,  CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Necati Şahin, Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Uludağ Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanı Prof. Dr. Adem Doğan'm gün ve Orhangazi Üniversitessi Rektörü Prof.Dr. Recep İleri ile çeşitli meslek odalarının başkanları ve yöneticileri katıldı. 


"SAYGINLIĞI YÜKSEK AKADEMİK KURUMLARDAN BİRİDİR"

 Gecede konuşan İMO Bursa Şubesi Başkanı Basri Akyıldız, kendilerini yalnız bırakmayan meslektaşlarına teşekkür ederek, "Yerelde ve genelde mesleğimiz ve meslektaşlarımızın haklarının korunması başta olmak üzere kent ve ülke sorunlarına katkı koymak ve çözüm önerileri üretme amacı güden şubemiz, gelinen noktada kent sınırlarını da aşarak ülke genelinde tanınırlığı ve saygınlığı en yüksek akademik meslek odalarından biri olmayı başarmıştır" diye konuştu. 


ADIL VE TARAFSIZ 

Akyıldız ayrıca İMO Bursa Şubesi'nin inşaat mühendislerinin haklarının savunulması ve korunması konusunda yegane kurum olduğunu hatırlatarak, "İMO Bursa Şubesi olarak meslektaşlarımızın haklarının savunulması ve korunması önceliğimiz olmuştur. Mesleğimiz ve meslektaşlarımıza sahip çıkacak adil ve tarafsız herhangi başka bir kurum olmadığını hatırlatır, her ne pahasına olursa olsun meslektaşlarımızın meslek odalarına sahip çıkması gerektiğini bilmenizi isterim" dedi. Konuşmaların ardından İMO Bursa Şubesi Yönetim Kurulu üyeleri tarafından meslekte 25'inci ve 40'ıncı yıllarını dolduran üyelere plaketleri takdim edildi. 



A Gazete (Bursa)


Geri Dön