25 / 04 / 2024

İnşaat projelerine reasürans desteği!

İnşaat projelerine reasürans desteği!

VHV Reasürans Genel Müdürü Maximilian Stahl, Türkiye’de yerleşik bir reasürans şirketi olarak yatırım yaptıkları günden bugüne istikrarlı bir şekilde büyüme başarısını gösterdiklerini belirterek, “Mühendislik ve inşaat alanında çok güçlüyüz'' dedi.



VHV Reasürans, Türk sigorta piyasasında sektöre farklı çözümler sunuyor. VHV Reasürans Genel Müdürü Maximilian Stahl, Türkiye’ye yatırım yaptıkları günden bu zamana kadar reasüransın temellerine odaklanıp sigorta sektörüne en iyi hizmeti sunmayı amaçladıklarını söyledi. Stahl, “2018 yılında müşterilerimizin olası risklerine karşı toplamda yaklaşık 80 milyar lira tutarında teminat sağladık” diye konuştu.

Akşam Gazetesi'nde yer alan habere göre; VHV Grubu’nun sermaye gücü ve yüz yıllık tecrübesi ile Mühendislik ve İnşaat, Ticari ve Sinai Yangın, Mimar ve Mühendis Mesleki Sorumluluk, Sanat Eserleri ve Enerji Sektör Risklerine karşı ihtiyari reasürans çözümleriyle hem sektörün gelişimine katkıda bulunduklarını ifade eden Stahl, VHV Reasürans olarak istikrarlı bir şekilde büyüyerek kısa süre içinde sektörde önemli bir yere sahip olmayı başardıklarını söyledi.

‘MÜHENDİSLİK VE İNŞAAT ALANINDA ÇOK GÜÇLÜYÜZ’

2016 yılının Temmuz ayından beri Türkiye sigorta piyasasına ihtiyari reasürans desteği sunduklarını söyleyen VHV Reasürans Genel Müdürü Maximilian Stahl, Almanya’daki ana şirket VHV Allgemeine’nin güçlü olduğu Mühendislik ve İnşaat çözümlerinde kısa sürede Türkiye’de de birçok önemli projeye reasürans desteği sağlama başarısı içinde olduklarını kaydetti. VHV Reasürans’ın “Mühendislik ve İnşaat Reasürans Kabulleri”nde bina inşaatından enerji santralleri ve boru hatları montaj risklerine kadar geniş bir yelpazede mühendislik alanında risk kabulü yaptığını kaydeden Maximilian Stahl, VHV Reasürans’ın yüz yıllık uzmanlık birikimiyle, bina, tünel, yol, stadyum, baraj, liman, havalimanı ve köprü inşaatları ile çeşitli tiplerde enerji santrali montajı ve çeşitli tiplerde fabrika montajı risklerinde farkını ortaya çıkardı.


Geri Dön