25 / 04 / 2024

İnşaat sektörü Beyşehir'in ekonomisine katkı sağlıyor!

İnşaat sektörü Beyşehir'in ekonomisine katkı sağlıyor!

Beyşehir'de, Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilen toplantıda inşaat sektörünün sorunları konuşuldu. Toplantıya inşaat sektöründe faaliyet gösteren oda üyesi işadamı ve müteahhitler katıldı.



Beyşehir'de, Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilen toplantıda inşaat sektörünün sorunları konuşuldu. Bir restoranda düzenlenen toplantıya AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Konya Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanı Nurullah Osmanlı, Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, mimar, mühendisler ile Beyşehir'de inşaat sektöründe faaliyet gösteren oda üyesi işadamı ve müteahhitler katıldı. 


BEYŞEHİR EKONOMİSİNE KATKISI BÜYÜK 

Toplantıda konuşan Beyşehir Ticaret Odası Başkanı Salih Gül, meslek komitesi olarak oda bünyesinde üyelerin sorunlarını dinlemek için zaman zaman bu tür toplantılar yaptıklarını vurgulayarak, "Beyşehir inşaat sektöründe gerçekten çok büyük bir aşama kat etmiş bir ilçemiz. İlçe ekonomisinin yüzde 50'sine tekabül eden bir potansiyeli olan bir Beyşehir var. Tabii bu böyle olunca da inşaat sektöründe bazı ciddi sorunlar ortaya çıkabiliyor. Biz bu sorunları hem Beyşehir Belediyesi, hem de Konya Büyükşehir Belediyesi nezdinde sizleri de dinleyerek, burada çözüm üretmeye çalışacağız" dedi. 


TÜM TARAFLAR MASA ETRAFINDA BULUŞTU 

AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu ise, Beyşehir'de bu tür toplantı ve buluşmaları geleneksel hale getirmeye başladıklarını belirterek, AK Parti Konya Milletvekili Mehmet Babaoğlu, inşaat sektörünün sorunlarının konuşulduğu toplantıda Beyşehir'de bu tür toplantı ve buluşmaların geleneksel hale getirildiğini sorunların tartışıldığını söyledi. "Masa etrafında tüm tarafları buluşturan, meselelerimizi karşılıklı olarak istişare eden, tartışan, ona göre yön veren bir Beyşehir, tüm isteğimiz budur" dedi.Konuşmaların ardından inşaat sektörü temsilcileri Beyşehir'de yaşadıkları sorunları ve yerel yönetimlerle alakalı istek ve taleplerini dile getirdi. 


Anadolu'da Bugün


Geri Dön