20 / 04 / 2024

İnşaat sektörü Eylül'den sonra hareketlenecek!

İnşaat sektörü Eylül'den sonra hareketlenecek!

Yaşanan durgunluğun ardından inşaat ve gayrimenkul sektörlerinde hareketlilik yeniden yaşanmaya başladı. AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, “Sektörde asıl haraketliliği Eylül ayından sonra bekliyoruz” dedi.



Yaşanan durgunluğun ardından inşaat ve gayrimenkul sektörlerinde hareketlilik yeniden yaşanmaya başladı. Özellikle Emlak Konut tarafından hayata geçirilen kredilendirme sistemi, faiz oranları ve konut fiyatlarında yaşanan düşüşle beraber konut satışlarında artışlar gözlemleniyor. Tüm bu gelişmelerin sektöre umut verdiğini dile getiren AB Grup Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muhsin Bayrak, “Sektörde asıl haraketliliği Eylül ayından sonra bekliyoruz” dedi.


"Güneydoğu kökenli bir işadamı olarak, hain darbe girişimi sonrası ülkemizi bölmek ve parçalamak isteyen FETÖ’cülere karşı doğu ve güneydoğu bölgemizdeki halkımızın da bu alçaklara karşı dik duruşuna bizzat tanıklık ettim” diyen Bayrak, “Gelinen noktada 40 yıldır bu ülkeye zarar veren hain yapı köşe bucak her yerden temizleniyor. Tabiri caiz ise Cumhuriyetimiz daha sağlam bir şekilde yeniden inşa ediliyor. Bu dönem halklar arasında barış ve ortak ruhi şekillenmeyi yeniden tesis etmek için de bir fırsattır” diye konuştu.



Geri Dön