26 / 04 / 2024

İnşaat sektöründen 'Biz bize yeteriz Türkiyem' kampanyasına dev destek!

İnşaat sektöründen 'Biz bize yeteriz Türkiyem' kampanyasına dev destek!

“Biz bize yeteriz Türkiyem” kampanyası için tüm ülke destek verdi. Ülkenin her bölgesinden kampanyaya yağmur gibi destek yağarken, inşaat sektörünün önde gelen isimleri de bağışlarda bulundu.



Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 tehdidiyle mücadele kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından geçtiğimiz hafta başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na toplumun her kesiminden destek verilirken, gayrimenkul sektörünün önde gelen isimleride katkıda bulundu. Yeni Akit'te yer alan habere göre; farklı sektörlerde hizmet veren şirketlerin yanı sıra inşaat sektöründe faaliyet gösteren birçok şirket milyon lira bağış yaptı.

Limak Holding’den 11 milyon lira 

Limak Holding, İstanbul Valiliği'nce açıklanan ve sokağa çıkamayan 65 yaş ve üstü ile kronik hastalığı olan, maddi durumu yeterli olmayan 50 bin kişiye 6 hafta boyunca dağıtılacak ‘Vefa kolileri’ için 7 milyon lira, Cumhurbaşkanlığı tarafından başlatılan “Biz bize Yeteriz Türkiyem” Milli Dayanışma Kampanyası için de 4 milyon lira olmak üzere 11 milyon liralık bağışta bulundu. 

MAPA İnşaat’tan 10 milyon lira 

MAPA İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Nazif Günal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” sloganıyla başlatılan Milli Dayanışma Kampanyası’na 10 milyon TL bağışlayıp destek vereceklerini duyurdu. Mehmet Nazif Günal, bu zor dönemin birlik ve beraberlik içinde atlatılacağına inandıklarını kaydetti.

Saya Grup’tan 2 milyon lira 

Bünyesinde ilaç üreticilerinden Pharmactive, gayrimenkul sektöründen Folkart, Volt Elektrik Motorları, stratejik alanlarda üretimde bulunan Saya Grup Milli Dayanışma Kampanyası’na 2 milyon liralık bağışta bulunarak destelediğini açıkladı. Ayrıca salgın süresince, belgeli ihtiyaç sahiplerine dağıtılmak ve sağlık alanında çalışan sivil toplum örgütleri, dernekler ile şirket çalışanlarının, temel sağlık ve gıda ihtiyaçlarını karşılamak üzere 3 milyon lira tutarında, yeni bir kaynak ayrıldığı duyurdu.

Cengiz Holding’ten 34 milyon lira 

Cengiz Holding'in yaptığı açıklamada ise, “İstanbul Valiliği tarafından organize edilen ‘Vefa Kolileri’ için de üzerimize düşen görevi yerine getirdik ve getirmeye de devam edeceğiz. Bu kapsamda yapılan yardımların miktarı 34 milyon liraya ulaştı” ifadeleri kullanıldı. 

AKKÖK’TEN 1.5 MİLYON LİRA

 “Tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs salgınının neden olduğu ekonomik sorunların da en az hasarla atlatılması için birlik ve beraberlik ruhuyla üzerimize düşen görevi yerine getirmek istiyoruz” mesajını paylaşan Akkök Holding de, bünyesinde faaliyet gösteren şirketler adına ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na toplam 1,5 milyon liralık bağış yaptı. 

İnşaat devlerinden Milli Dayanışma Kampanyası'na destek!


Geri Dön