29 / 03 / 2024

İntema Fluido modeli ile EDIDA'da ödül sahibi oldu!

İntema Fluido modeli ile EDIDA'da ödül sahibi oldu!

İntema Mutfak’ın, iç mimar ve tasarımcı Atilla Kuzu tarafından tasarlanan mutfak modeli “Fluido”, 2012 Elle Decoration Uluslararası Tasarım Yarışması’nda (EDIDA) 'En İyi Mutfak' kategorisi ödülünün sahibi oldu.




Bu ödül İntema Mutfak ve Atilla Kuzu’nun ilk ödülü değil, yine Atilla Kuzu tarafından tasarlanan Open modeli de aynı kategoride 2010 EDIDA ödülüne layık görülmüştü. 


Atilla Kuzu tarafından İntema Mutfak için yaratılan Fluido; modern, şehirli ve feminen bir model. Fluido, yumuşak hatları ve konforlu tasarımıyla göz kamaştırıyor. Estetik ile kullanım kolaylığını birleştirerek yaratılan Fluido, parlak lake ve mat lake olarak özenle seçilmiş 22 renk alternatifi haricinde, özel teknolojisi ile kişiye özel yüzlerce farklı renk seçeneği de sunuyor. 


Ödül töreninin ardından Atilla Kuzu konuyla ilgili şunları söyledi: “EDIDA biz tasarımcılar için önemli bir motivasyon kaynağı… Daha önce Open modeli ile aynı ödülü almıştık; bu sene Fluido ile bir kez daha EDIDA almak büyük bir keyif. Bu fırsatı verdiği için İntema Mutfak’a ve ödüle layık gören herkese çok teşekkürler.” 


İntema Mutfak Pazarlama ve Satış Müdürü Taner Çakır ise; ”Fluido modelimiz ile hedefimiz yenilikçi, tasarıma değer veren, standartların dışında, estetik ve kullanım kolaylığını birleştiren bir ürün yaratmaktı ve bunu başardığımızı düşünüyoruz. Fluido’nun tasarımcısı Atilla Kuzu başta olmak üzere, ödüle layık gören herkese çok teşekkür ediyoruz” dedi. 


Geri Dön