25 / 04 / 2024

Regnum Hotel Balkan Spa Ödülleri'nde özel ödül sahibi oldu!

Regnum Hotel Balkan Spa Ödülleri'nde özel ödül sahibi oldu!

Regnum’un Avrupa’nın en popüler kayak merkezlerinden Bulgaristan Bansko’daki oteli “Regnum Hotel & Spa Bansko”, “Balkan Spa Ödülleri”nde 68 adayı geride bırakarak, yatırım dalında “özel ödül”ün sahibi oldu



Türkiye’deki projelerinin yanı sıra yurtdışında da gerçekleştirdiği projelerle uluslararası gayrimenkul geliştirme şirketi kimliğine sahip olan Regnum’un geçen yıl yenilenen “Regnum Hotel & Spa Bansko” oteli, konuklarına sunduğu konfor, eşsiz doğa manzarası ve muhteşem kayak deneyiminin yanı sıra Spa merkeziyle de rakipleri geride bırakıyor. Grubun 18 milyon Euro yatırımla inşa ettiği otel, son olarak Spa bölgeleri ve otelleri arasında gerçekleşen “Balkan Spa Ödülleri” kapsamında, 68 adayı geride bırakarak, yatırım dalında “özel ödül” kazandı. 


Balkan Spa Ödülleri, 2009 yılından bu yana düzenleniyor. Sektörün en prestijli ödülleri arasında gösterilen bu etkinlik, tüm Balkan ülkelerindeki Spa bölgeleri, organizasyonları ve yatırımlarını kapsıyor. 


Kayakseverler arasında son dönemde popülerliğini artıran Bulgaristan Bansko, kayak turizminin yanı sıra kültür turizmi ve iş odaklı seyahatler için de tercih ediliyor. Bansko’nun daha fazla turist çekmesini sağkayan bir diğer etken, bölgenin en popüler otellerinden Regnum Hotel & SPA Bansko’nun eşsiz spa merkezi. Pirin Dağı’nın eteklerinde ve Glazne Irmağı'nın hemen yanı başında yer alan otel, farklı mimari ve iç tasarıma sahip bu spa merkeziyle rakiplerinden ayrılıyor. Spa hizmetindeki iddiasını ismine de taşıyan otelde, bir tanesi VIP olmak üzere 8 özel masaj odası bulunuyor. Tesis içinde ayrıca, Türk hamamı, sauna, buhar odası, bir adet ısıtmalı yüzme havuzu, fitness salonu ve dış jakuzi de konukların hizmetine sunuluyor. 

 

İstanbul’a 6 saat mesafede SPA ve kayak keyfi 

Regnum Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Öztürk, Bansko’nun Avrupa’nın yükselen turizm bölgeleri arasında yer aldığının altını çiziyor. “Regnum Hotel & Spa Bansko otelimizde konullarımıza, eşsiz bir kayak tatili ve konforlu bir spa deneyimini bir arada sunmayı amaçlıyoruz” diyen Öztürk, “Son kazandığımız ödül, çabalarımızın boşa çıkmadığının kanıtı” diye ekliyor. Bölgede, Avrupa’nın popüler kayak bölgelerinden ve hatta Türkiye’den bile çok daha ekonomik fiyatlardan tatil yapmanın mümkün olduğunu vurgulayan Öztürk, “Bansko’nun İstanbul’a arabayla sadece altı saat uzaklıkta olması da, Türk konukların otelimizi tercih etmesinde büyük rol oynuyor. Bu yıl Bulgaristan’da Schengen vize uygulamasına geçilmesi, bölgeye hem Avrupa hem de Türkiye’den turist akışını hızlandıracak” diyor. 



Geri Dön