18 / 04 / 2024

İntema İnşaat 2018 bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İntema İnşaat 2018 bağımsız denetim şirketini seçiyor!

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım Ve Pazarlama A.Ş., 2018 yılı için bağımsız denetim şirketi önerisini genel kurula sunacak...



İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım Ve Pazarlama A.Ş., Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetim urulunun 2018 yılı için bağımsız denetim şirketi önerisi hakkında açıklama yaptı. 

İntema İnşaat'ın Denetimden Sorumlu Komitesi tarafından yapılan öneri üzerine, Sermaye Piyasası Mevzuatı gereğince Bağımsız Dış Denetim Şirketi PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile 2018 yılı hesap döneminin bağımsız denetimi için 1 yıllık sözleşme yapılması ve seçilen Bağımsız Dış Denetim Şirket'inin Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmasına  karar verildi.

İntema İnşaat'ın KAP açıklaması:
Yönetim Kurulumuz ;
Kuruluşumuzun Denetimden Sorumlu Komitesi tarafından yapılan öneri üzerine, Sermaye Piyasası Mevzuatı gereğince Bağımsız Dış Denetim Şirketi PwC Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. ile 2018 yılı hesap döneminin bağımsız denetimi için 1 (bir) yıllık sözleşme yapılması ve seçilen Bağımsız Dış Denetim Şirket'inin Olağan Genel Kurul Toplantısı'nda ortakların onayına sunulmasına  karar vermiştir.

Saygılarımızla.

İntema İnşaat Ve Tesisat Malzemeleri Yatırım Ve Pazarlama A.Ş.


Geri Dön