24 / 04 / 2024

İnternetten teknolojik alet alanlar dikkat! Ticaret Bakanlığı duyurdu

İnternetten teknolojik alet alanlar dikkat! Ticaret Bakanlığı duyurdu

Ticaret Bakanlığı'ndan internet üzerinden teknolojik alet alanları ilgilendiren son dakika haberi var. Bakanlık, internetten cep telefonu, akıllı saat, tablet ve bilgisayarlar alanların koşulsuz iade hakkını kaldırılıyor. Karar 1 Ekim'de yürürlüğe girecektir.



Ticaret Bakanlığınca, mesafeli sözleşmelerde satıcı adına işlem yapan aracı hizmet sağlayıcılara yeni yükümlülükler getirilmiş durumda. Ticaret Bakanlığı tarafından hazırlanan Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik Resmi Gazete'de yayımlanıyor.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön