19 / 03 / 2024

Invest İnşaat'tan üç yeni proje geliyor!

Invest İnşaat'tan üç yeni proje geliyor!

Vadikoru projesinin tanıtım toplantısında konuşan Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, Veliefendi ve Başakşehir projelerini yıl sonunda tanıtacaklarını söyledi.




Invest İnşaat, Ayazağa’da hayata geçireceği yeni projesi Vadikoru’yu geçtiğimiz günlerde tanıttı. Vadikoru projesinin tanıtım toplantısında konuşan Invest İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Bahattin Uçar, Cendere Vadisi'nin kaderini değiştiren iki firmadan biri olduklarını ve hayata geçirecekleri yatırımlara hız kesmeden devam edeceklerini söyledi


Üç yeni proje geliyor

Ayazağa bölgesinde 3 yıldır arazi alımı yaptıklarını ve Göktürk bölgesinde de yeni bir projeye başlayacaklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Uçar, Veliefendi ve Başakşehir projelerine de hız verdiklerini söyledi. Veliefendi projesinde 650 konut ve 100 ticari ünite, 750 bin metrekarelik inşaat alanına sahip Başakşehir Başakport projesinde ise 1600 konut, 300 ofis ve 140 ticari ünite yer alacak. 


Vadistanbul'un bir bloğu yurt oluyor

Artaş İnşaat'la birlikte hayata geçirdikleri Vadistanbul projesiyle ilgili de açıklamalar yapan Uçar, projeyi hayata geçirdikleri bölgede 100 bin öğrencinin eğitim gördüğünü ve projede yer alan bir ofis bloğunu yurda dönüştüreceklerini söyledi.


Vadikoru projesi

242 konut, 84 ofis ve 12 ticari ünitenin yer aldığı Ayazağa Vadikoru projesinde konut fiyatları metrekare bazında 8 bin TL'den başlıyor. Projede yer alan 1+1’ler 67 ile 85 metrekare aralığında, 2+1’ler 105 ile 159 metrekare son olarak 3+1’lerde 177 ile 191 metrekare arasında tasarlandı. 



Web: http://www.vadikoru.com/

Ceren YÖRÜK/Emlakkulisi.com



Geri Dön