24 / 04 / 2024

Invest Vadi fiyat!

Invest Vadi fiyat!

Firma: Invest İnşaat

Proje: Invest Vadi

Invest Vadi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. İşte Invest Vadi fiyat bilgisi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...



Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Invest İnşaat, yeni projesi  Invest Vadi  için düğmeye bastı. İstanbul Ayazağa'da inşa ettiği Vadi İstanbul projesiyle adından söz ettiren Invest İnşaat, Invest Vadi projesi için ön talep topluyor.

Vadi İstanbul’un ardından aynı bölgede yükselecek olan projede 4 blok yer alacak.

Invest Vadi fiyat!

Invest Vadi fiyat!
Invest Vadi fiyat bilgisi haberimizde yer alıyor. Invest Vadi fiyat bilgisinden önce projeyle ilgili diğer detaylara değinelim.

Ön talep avantajının başladığı Invest Vadi projesinin arsa alanı 24 bin metrekare olarak belirlendi. Sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çeken projede 1 blok residence, 3 blok ise konut bloğu olarak planlandı. 

Invest Vadi projesinde 240 residence ve 240 konut bulunuyor. Projedeki daireler 2+1,  3+1, 4+1 ve 5+1 olarak tasarlandı. Projenin teslimleri satışlar başladıktan 20 ay sonra yapılacak.

Invest Vadi fiyat!

Invest Vadi fiyat!
Invest Vadi fiyat bilgisi henüz belli olmadı. Invest Vadi fiyat bilgisi açıklanır açıklanmaz Türkiye'nin ilk ve tek emlak haberleri sitesi Emlakkulisi.com'da yer alacak.

Invest Vadi projesi nerede? Konum bilgisi...
Invest Vadi projesi, Vadistanbul, Vadi Koru ve metroya yürüme mesafesinde yükseliyor. 

* Kullanılan görseller Vadi Koru projesine aittir. 

Web: http://www.investinsaat.com/
 


projeye sor



Geri Dön