29 / 03 / 2024

Invest Vadi nerede?

Invest Vadi nerede?

Firma: Invest İnşaat

Proje: Vadi Koru

Invest Vadi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Invest Vadi nerede sorusunun yanıtı ve proje detayları...



Ayazağa’da inşa ettiği Vadi İstanbul projesiyle adından söz ettiren  Invest İnşaat   Invest Vadi projesi için düğmeye bastı.

Invest Vadi adıyla yükselecek olan projede ön talep toplanıyor. Vadi İstanbul’un ardından aynı bölgede hayata geçirilen proje için ön talep toplanıyor.

Invest Vadi nerede?

Invest Vadi nerede?
Invest Vadi nerede sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Invest Vadi nerede sorusunun yanıtından önce proje detaylarına değinelim.

Toplam 4 bloğun yer aldığı Invest Vadi projesinin arsa alanı 24 bin metrekare şeklinde belirlendi. Projede 1 blok residence, 3 blok ise konut şeklinde planlandı.

Ön talep avantajının başladığı Invest Vadi projesinde 240 residence ve 240 konuta yer verilecek. Proje kapsamındaki daireler 2 oda 1 salon,  3 oda 1 salon, 4 oda 1 salon ve 5 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. Projenin teslimleri satışlar başladıktan 20 ay sonra yapılacak.

Invest Vadi nerede?

Invest Vadi nerede?
Invest Vadi projesi, Vadistanbul,  Vadi Koru ve metroya  yürüme mesafesinde yer alıyor. Proje sosyal donatı alanlarıyla da dikkat çekiyor.

* Kullanılan görseller Vadi Koru projesine aittir. 

Web: http://www.investinsaat.com/


projeye sor



Geri Dön