27 / 04 / 2024

iOS 17 Ne Zaman Çıkacak? Fiyatı ne kadar?

iOS 17 Ne Zaman Çıkacak? Fiyatı ne kadar?

iOS 17'nin bu sonbaharda halka sunulması ve en son iPhone işletim sistemi olarak iOS 16'nın yerini alması bekleniyor. Güncellemeye hangi özelliklerin dahil edileceği henüz bilinmiyor, Ayrıca iMessage'da önemli iyileştirmeler yer alıyor.



iOS 17 Özellikleri

Her büyük iOS güncellemesi birçok değişiklik getirir. Bunu iOS 16 ve kilit ekranı özelleştirmeleri, mesajları gönderme yeteneği, Sağlık uygulaması ilaç takibi, Mesajlarda SharePlay ve Güvenlik Kontrolü gibi zengin yeni özellikleriyle gördük.

iOS 17'nin bu yeni fikir trendini sürdürmesini ve mevcut fikirleri geliştirmesini çok isteriz. Ortaya çıkabilecek bazı temel değişiklikler arasında daha iyi çevrimdışı Siri kullanımı, özel Uygulama Kitaplığı kategorileri, genel kararlılık ve performans geliştirmeleri, bildirim yönetimi iyileştirmeleri, ek işbirliği özellikleri, el feneri parlaklığının daha hassas kontrolü ve Mail, Safari, Mesajlar gibi stok uygulamalara yönelik küçük güncellemeler sayılabilir. ve Hava Durumu.

iOS 17 Ne Zaman Çıkacak? Fiyatı ne kadar?

Bloomberg'den Mark Gurman, bu yılki iOS yükseltmesinin " birkaç 'olması güzel' özellikle övünmesinin beklendiğini " söylüyor. Sızıntılar açılış etkinliğine yaklaştıkça ve beta sürümü geldiğinde daha da fazlasını öğreneceğiz.


Geri Dön