19 / 04 / 2024

iOS 17 Ne Zaman Çıkacak? Fiyatı ne kadar?

iOS 17 Ne Zaman Çıkacak? Fiyatı ne kadar?

iOS 17'nin bu sonbaharda halka sunulması ve en son iPhone işletim sistemi olarak iOS 16'nın yerini alması bekleniyor. Güncellemeye hangi özelliklerin dahil edileceği henüz bilinmiyor, Ayrıca iMessage'da önemli iyileştirmeler yer alıyor.



 Apple tarafından şu an için resmi bir açıklama yapılmadı.

iOS 17 Ne Zaman Çıkacak?

Apple'ın yıllık iOS sürüm geçmişi, bu yıl başka bir büyük güncelleme bekleyebileceğimizi gösteriyor. Şirketin bu güncellemeleri genellikle Eylül ayında bıraktığı göz önüne alındığında, bu, iOS 17 için en olası çıkış tarihi ayıdır.

Tüm ilk ayrıntıları ve Haziran'da Apple WWDC 2023'te gösterilecek olan ilk beta sürümünü izleyin. Bu aşamada, yaygın olarak kullanıma sunulmadan önce iOS 17'yi kullanabileceksiniz. Apple Beta Yazılım Programı'na (ücretsizdir) kaydolmanız yeterlidir .

 iOS 17 Ne Zaman Çıkacak? Fiyatı ne kadar?

Beta aşamasından sonra ve iPhone 15 sürümüyle uyumlu olarak , iOS 17, ancak telefonunuzun uyumlu olması koşuluyla (aşağıda bir liste var) genel kullanıma sunulacaktır. Otomatik olarak yüklenir veya iOS güncellemelerini Ayarlar > Genel > Yazılım Güncelleme yoluyla manuel olarak kontrol edebilirsiniz.

iOS 17 Fiyatı

iOS güncellemeleri ücretsizdir. Telefonunuz bu güncellemeyle uyumluysa, ücretsiz olarak yükleyebileceksiniz.

iOS 17 Ne Zaman Çıkacak? Fiyatı ne kadar?


Geri Dön