25 / 04 / 2024

iPhone kullanıcıları şok içinde! Mavi tik fiyatı değişiyor!

iPhone kullanıcıları şok içinde! Mavi tik fiyatı değişiyor!

Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk,  mavi tikin 8 dolardan satıldığını söyleyerek son aylara damgasını vurmuştu. Şimdi ise flaş bir iddia ortaya atıldı. Mavi tik fiyatları iPhone cihazlarda zamlı olacak! İşte açıklanan yeni tutar...



CEO Elon Musk tarafından bizzat bildirildiği üzere, Twitter'ın Mavi Tik ücretleri için belirlediği fiyat aylık 7,99 dolardı. Şimdi ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddia, mavi tik almayı düşünen Twitter kullanıcıları arasında kafa karışıklığına neden oldu. 

Twitter mavi (Twitter Blue) mavi tik ücretleri nasıl ve nereye ödenecek?IPHONE'DAN OLURSA DAHA FAZLA ÖDEYECEKLER!

The Information'ın haberine göre Twitter, bazı çalışanlarına Twitter Blue'nun fiyatını çevrimiçi satın alırlarsa 7 dolara, iPhone uygulaması aracılığıyla satın alırlarsa 11 dolara çıkarmayı planladığını bildirdi.

Dolayısıyla, bu senaryoda, bir kullanıcı Twitter web sitesi aracılığıyla kaydolduğunda, mavi işaretli Twitter Blue aboneliği için ayda 7 ABD doları öder. Ancak, iPhone uygulaması aracılığıyla kaydolmak, abonelik ücretini 11 ABD dolarına yükseltir.

Fiyat değişikliğinin nedeni büyük olasılıkla Apple'ın iPhone'daki iOS uygulamaları için yüzde 0 komisyon belirlemesidir. Bu nedenle Twitter 0 komisyonu doğrudan kullanıcıya iletir.

‘Mavi tik’ de kazanç kapısı oldu! ‘Mavi tik’i kimler alabilir, mavi tik nasıl alınır?

APPLE İLE SAVAŞ BAŞLATMIŞTI, KISA SÜRMÜŞTÜ!

Geçen ayın sonlarında, Twitter'ın yeni sahibi Elon Musk, Apple'ın platformunda ticaretten aldığı ücretleri eleştirdi. Hatta Apple'ın Twitter'ı App Store'dan kaldırmakla tehdit ettiğini söylediğinde öfkeye yol açtı. Ancak daha sonra Apple CEO'su Tim Cook ile görüşen Musk, aradaki buzları eritti.

Xiaomi Redmi 9C A101'de! 8 Aralık 2022 fiyat listesi...
Vatan Bilgisayar Huawei Nova 9 SE'ye indirim yaptı! Bu ay daha ucuz! 8 Aralık 2022 fiyat listesi...    
Oppo Reno 6'ya bu ay yeni bir indirim geldi! 8 Aralık 2022 fiyat listesi...

Geri Dön