25 / 04 / 2024

Irina Shayk New York'taki dairesini satıyor!

Irina Shayk New York'taki dairesini satıyor!

Ünlü model Irina Shayk, 2016 yılında 6 milyon dolar bedelle satın aldığı New York’taki lüks apartman dairesini 8,2 milyon dolara satışa sundu.



Ünlü model Irina Shayk, 2016 yılında 6 milyon dolar bedelle satın aldığı New York’taki lüks apartman dairesini 8,2 milyon dolara satışa sundu.NTV'de yer alan habere göre; dünyaca ünlü Rus süper model Irina Shayk, New York’ta bulunan lüks apartman dairesini 8,2 milyon dolara satıyor. 35 yaşında olan eski Victoria’s Secret modeli, konutu 2016 yılında 6 milyon dolar bedelle aldı. 

Bradley Cooper ile birlikteliğinden Lea isminde dört yaşında kızı olan ünlü model, yatırım amaçlı aldığı konutu ayda 20 bin dolara kiraya veriyordu.

Irina Shayk New York taki dairesini satıyor!

Rezidansta yer alan iki yatak odalı evin özel terası mevcut. Boydan boya camlara sahip olan konut, Hudson Nehri manzarasına sahip.

Evin yer aldığı binanın spor salonu, kapalı yüzme havuzu, spa’sı, sauna ve buhar odası, yoga odası ve geniş yeşil alanı bulunuyor. Binada Ben Stiller ve Jon Bon Jovi gibi ünlü komşuların da konutları yer alıyor.

Chris Hemsworth Tazmanya’dan arazi satın aldı!


Geri Dön