25 / 04 / 2024

İş arayanlara devlette memur olmak için fırsat doğdu: 20 bin 649 personel alınacak işte başvuru şartları

İş arayanlara devlette memur olmak için fırsat doğdu: 20 bin 649 personel alınacak işte başvuru şartları

Devlette iş arayanlara aradıkları fırsat haberi duyuruldu. 5 ayrı bakanlık bünyesinde personel alımları olacak. İşe başvuru şartları ve işe alım tarihleriyle ilgili detaylar haberimizde...



Hazine ve Maliye Bakanlığı iki ayrı ilanla 400 ve 8 memur alımı yapacak.

Dışişleri Bakanlığı 180 memur alımı yapacak.

Tarım ve Orman Bakanlığı 4 memur alımı yapacak.

Kültür ve Turizm Bakanlığı 2 farklı ilanla 52 kamu işçisi alımı ve 5 memur alımı yapacak.

En fazla personel alımı ise Milli Eğiitm Bakanlığı kadrolarına yapılacak.

MEB 20 bin öğretmen alımı olmak üzere 20 bin 649 memur kadrosu için güncel başvurular alınmaya başladı.

Hazine ve Maliye Bakanlığı bünyesinde kadrolu 6 ve 9. dereceli memur kadrolarına 400 personel alımı yapılacak. 400 mali hizmetler uzman yardımcısı alımına Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, işletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültelerinden mezun olan adaylar başvurabilecek. İşe alım süreci 8-14 Eylül’de başlayacak.

Milli Eğitim Bakanlığı en fazla personel alacak kurum demiştik. KPSS 50 puan şartı olmak üzere 19 bin 969 sözleşmeli personel alımı ile 31 milli sporcu kontenjanından olacak şekilde 99 farklı branş için 20 bin öğretmen ataması yapılacak. Milli Eğitim Bakanlığı'nda işe alım için ön başvurular 18 Temmuz’da başlıyor.

Diğer peersonel alım ilanları da ilgili kruumların web sayfalarından duyurulacak.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön