23 / 04 / 2024

meb personel alımı

meb personel alımı

Devlette iş arayanlara aradıkları fırsat haberi duyuruldu. 5 ayrı bakanlık bünyesinde personel alımları olacak. İşe başvuru şartları ve işe alım tarihleriyle ilgili detaylar haberimizde...

MEB personel alım başvurusu nasıl yapılır? MEB personel alımı şartları nedir?

Milli Eğitim Bakanlığı personel alım ilanı yayınlandı. Bakanlık tarafından yayınlanan ilana göre, 63 sözleşmeli fizyoterapist pozisyonu ile 1.588 sözleşmeli destek personeli pozisyonuna alım yapılacak. İşte personel alım başvurularına dair tüm detaylar...

Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı? Başvuru şartları nedir?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın personel alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilana göre çeşitli kadrolarda çalışacak 1.651 sözleşmeli personel alınacak. İşte personel alım sürecine dair tüm detaylar.

MEB en düşük 4.960 TL maaşla 1651 personel alacak! İşte başvuru şartları!

Milli Eğitim Bakanlığı yeni personel alım ilanını yayınladı. Yayınlanan ilana göre toplamda 1651 kişi istihdam edilecek. MEB tarafından alımı yapılacak personeller fizyoterapist, aşçı ve aşçı yardımcısı kadrolarında çalışacaklar. İşte MEB personel alım ilanının tüm detayları...

MEB 5 bin sözleşmeli personel alımında son dakika! 2023 taban puanları peş peşe açıklandı! Hemen bakın! 

KPSS-2023/4 MEB personel alımı başvuru sonuçlarının belli olmasından sonra, 2023 taban puanları merakla araştırılmaya başlandı. Peki MEB personel alımı taban puanları 2023 nasıl öğrenilir? 

MEB personel alımı 2023! MEB sözleşmeli personel alımı sonuçları açıklandı mı, ne zaman açıklanacak?

MEB personel alımı sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merakla araştırılıyor. İşte MEB 5 bin personel alımına dair detaylar!

Millî Eğitim Bakanlığı 5 bin sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvuru şartları neler?

Millî Eğitim Bakanlığı, 5 bin sözleşmeli personel alımı yapacak. Bu kapsamda, ÖSYM tarafından KPSS tercih kılavuzu yayımlandı. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, MEB personel alımı hakkında detaylı bilgi almak için branş dağılımı ve başvuru tarihleri gibi konulara odaklanmış durumda.

MEB 5 bin personel alımı yapacak! MEB personel alımı ne zaman? MEB sözleşmeli personel alımı şartları nelerdir?

MEB 5 bin personel alımı gündemde yer alan konular arasındadır. İşte MEB personel alımına dair sorulan sorular!

Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı ne zaman? 27 branşta MEB memur alımı!

MEB 27 branşta memur alımı gerçekleştireceğini açıkladı. Peki Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı ne zaman? İşte detaylar!

Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Sağlık Bakanlığı personel alımı atamalarının tamamlanması sonrasında dikkatler işçi alımları ve kura tarihine odaklandı. Peki Sağlık Bakanlığı personel alımı kurası ne zaman yapılacak? Sağlık Bakanlığı personel alımı kura tarihini kaçırmayın! 

Tarım ve Orman Bakanlığı 1200 personel alımı yapıyor! İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları!

Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. İşte Tarım ve Orman Bakanlığı personel alımı başvuru şartları ve detayları!

Acil personel alımı başladı! İŞKUR 11.500 TL ile 81 ilde personel alımı yapıyor! İşte detaylar!

İŞKUR tarafından 81 ilde 106 bin personel alımı yapılıyor. Kurum tarafından yapılan duyuru ile açık pozisyonda bulunan iş ilanları belirtildi. İşte 81 ilde 107 bin 98 açık işçi sayısının açıklandığı personel alımı detayları!

PTT 55 bin personel alımı ne zaman başlayacak? PTT personel alımı başvuru şartları açıklandı mı? Hemen bunlara bakın!

Uzun süredir gündemde yer alan PTT personel alımı başvuruları ile ilgili son dakika detayları merakla araştırılıyor. PTT 55 bin personel alımında son durum merak ediliyor. Peki PTT 55 bin personel alımı ne zaman yapılacak? İşte PTT personel alımı 2022 ile ilgili tüm ayrıntılar...

Milli Savunma Bakanlığı 1.115 personel alımı kuraları çekildi! İşte MSB 1.115 personel alımı kura sonuçları...

MSB 1.115 personel alımı kapsamında kura çekilişi bugün saat 10:30'da başladı. Peki MSB 1.115 personel alımı kura sonuçları belli oldu mu? MSB 1.115 personel alımı kura sonucu sorgulama nasıl yapılır? İşte ayrıntılar...

İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuruları ne zaman? İçişleri Bakanlığı personel alımı başvuru şartları nelerdir?

İçişleri Bakanlığı personel alımı yapacağını duyurdu. Bakanlık alım yapılacak boş olan kadroları paylaştı. İşte İçişleri Bakanlığı personel alımına dair merak edilen detaylar!

MEB personel alımı 2022! MEB sözleşmeli personel alımı başvuru şartları nelerdir?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın sözleşmeli personel alımı için Resmi Gazete'de yayınladığı ilanda, 7 farklı kadroda 10 personel alınacağı açıklanmıştı. Bu haber sonrası ilgili kişiler ilanın detaylarını araştırmaya başladı. İşte detaylar!

PTT 55 bin personel alımı 2023'e mi kaldı? PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Bu detaylara hemen bakın! 

Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT personel alımı ilanları pek çok vatandaş tarafından yakından takip ediliyor. Peki PTT 55 bin personel alımı 2023'e mi kaldı? PTT 55 bin personel alımı başvuruları ne zaman? Bu detaylara hemen bakın! 

meb personel alımı Haberi

meb personel alımı

TÜİK'in mayıs ayı işsizlik verilerine göre işsizlik oranı yüzde 10,9 olurken 15-24 yaş grubunu kapsayan genç nüfusta da işsizlik oranı, bir önceki aya göre 0,2 puanlık artış ile yüzde 20,3 olarak açıklandı. Ülkemizde iş araynların ilk baktıkları yer kuşkusuz devlet daireleri. Devlete memur olmak, düzenli bir getiri ve özel sektöre göre daha rahat olan çalışma şartları ve imkanları nedeniyle milyonlarca insanın ilk tercihi oluyor. 

İşte devlette iş sahibi olmak isteyenlere aradıkları iş fırsatları duyuruları 5 ayrı bakanlıktan geldi.

Milli Eğitim Bakanlığı başta olmak üzere Hazine ve Maliye Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı, Dışişleri Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı'na toplam 20 bin 649 kadro için güncel iş ilanlarına kontenjanlar açıldı. Söz konusu bakanlıklara iş başvurusu yapmak ve belirtilen bakanlıklarda kadrolu işe kavuşmak için belli...