20 / 04 / 2024

Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı? Başvuru şartları nedir?

Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı? Başvuru şartları nedir?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın personel alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilana göre çeşitli kadrolarda çalışacak 1.651 sözleşmeli personel alınacak. İşte personel alım sürecine dair tüm detaylar.



Milli Eğitim Bakanlığı, Türkiye genelinde personel alımı yapacak. Fizyoterapist, aşçı ve aşçı yardımcısı kadrolarında çalıştırılmak üzere 1.651 sözleşmeli personel alımının başvuruları yarın başlayacak. Peki, başvuru şartları nedir? Başvurular nasıl yapılır? İşte tüm merak edilenler... 

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde istihdam edilecek personel alımında başvurular 21 Mart tarihinde başlayacak ve 1 Nisan 2022 tarihine kadar devam edecek. 
 
Adaylar, başvurularını e-Devlet – Millî Eğitim Bakanlığı – Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım veya Kariyer Kapısı http://isealimkariyerkapisi.cbiko.gov.tr/ adresinden yapabilecekler.  
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön