24 / 04 / 2024

Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı? Başvuru şartları nedir?

Milli Eğitim Bakanlığı personel alımı başvuruları başladı mı? Başvuru şartları nedir?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın personel alım ilanı yayınlandı. Yayınlanan ilana göre çeşitli kadrolarda çalışacak 1.651 sözleşmeli personel alınacak. İşte personel alım sürecine dair tüm detaylar.



Sertifika ve Belgeler Tablosu

– MEB onaylı, Aşçılık Sertifikası; 3308 sayılı Kanuna Göre Aşçılık Dalında Ustalık veya Kalfalık Belgesi; Aşçı Bonservisi.

– Herhangi bir ön lisans programı mezunu olanlardan ortaöğretim kurumlarının aşçılık veya mutfak bölümlerinden mezun olanlar ile herhangi bir lisans programından mezun olanlardan aşçılık, gemi aşçılığı, hazır yemek ve aşçılık, yemek pişirme teknikleri, gastronomi ve mutfak sanatları yiyecek içecek işletmeciliği/yiyecek ve içecek işletmeciliği ön lisans programlarından ya da ortaöğretim kurumlarının aşçılık veya mutfak bölümlerinden mezun olanların diploma veya mezuniyet belgeleri. (Adaylar yukarıda belirtilen programlardan mezun oldukları alt ya da üst öğrenimlerine ilişkin mezuniyet belgelerini sertifika yerine kullanabilecektir.)

-Aşçı yardımcısı sertifikasına sahip olanlar sadece Sözleşmeli Destek Personeli (aşçı yardımcısı) pozisyonuna başvuruda bulunabilecektir. (Aşçı yardımcısı sertifikası ile Sözleşmeli Destek Personeli (aşçı) pozisyonuna başvuru yapan adayların başvuruları geçersiz sayılacak; hizmet sözleşmesi yapılmış olsa dâhi iptal edilecektir.)

ÇAYKUR işçi kurası ne zaman? ÇAYKUR 2022 kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

EGM Bekçi alım başvuruları başladı mı? Jandarma bekçi alım şartları nedir?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön