19 / 04 / 2024

İş arayanlara müjde! Tam 75 bin 411 personel alınacak! Bu fırsat bir daha gelmez

İş arayanlara müjde! Tam 75 bin 411 personel alınacak! Bu fırsat bir daha gelmez

Türkiye İş Kurumu, işverenlerin isteği üzerine güncel açık iş sayısını duyurdu. İŞKUR'un açıklamasına göre; 75 bin 411 personel aranıyor. İşte başvuru şartları ve tek tek aranan meslekler…



BAŞVURULAR NASIL YAPILIR?

Eğer iş arayan bir bireyseniz bu fırsatları kaçırmayın. Başvuru için İŞKUR’da kaydınız olması yeterli. Eğer kaydınız yok ise ilk olarak ‘esube.iskur.gov.tr’ adresi üzerinden ‘üye ol’ butonunu tıklayarak ve T. C. kimlik numaranız ile gerekli bilgileri yazarak kayıt yaptırabilirsiniz. Devamında ise özgeçmiş sayfanızda yer alan ‘öğrenim bilgileri’ ve ‘meslek bilgileri’ alanlarını doldurmanız aynı zamanda ‘kişisel bilgiler’ alanında yer alan ‘iş arama statüsü’ne ise tıklayarak iş arama statünüzü aktife hale getirmeniz gerekiyor.

İLANLARI GÖRÜNTÜLEME

Özgeçmiş sayfanızı doldurduktan aynı zamanda iş arama statünüzü aktik hale getirdikten aldıktan sonra iş arayan sayfanızda ‘iş ilanları’ butonuna tıklayarak başvurusu devam eden kamu ya da özel sektör işçi alım ilanlarını görüntüleyebilirsiniz. ‘Bana uygun işler’ butonuna tıkladığınızda ise sadece özgeçmiş sayfanızda yer alan özel bilgilerle eşleşen (kişisel durum, meslek, öğrenim bilgisi vb.) ilanlara da aynı şekilde ulaşabilirsiniz. İlgili ilanın üstüne tıkladığınızda ise ilan ile ilgili detaylı bilgilerin (genel hususlar, özel şartlar, meslek, öğrenim ve kişisel özellikler vb.) yer aldığı ilan ayrıntılarını görebilirsiniz.

İş arayanlara müjde! Tam 75 bin 411 personel alınacak! Bu fırsat bir daha gelmez

EDİTÖR NOTU: Bu haber 28 Temmuz 2022 tarihinde saat 12.28’te yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 17,91 Türk Lirası, euro 18,31 Türk Lirası, altının gramı ise 1015 Türk Lirası değerinde.

İşte BIST 100 endeksinde yatırımcı ilgisinin arttığı 10 hisse! 28 Temmuz 2022 BIST 100 endeksinde son durum ne?

Emekli promosyonlarında son dakika gelişmesi! Bankalar yarışa girdi! Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Altın ve dolardaki hareketlenme başladı! Altın ve dolar yükselecek mi? Ünlü uzman açıkladı

 

 


Geri Dön