27 / 04 / 2024

Emekli promosyonlarında son dakika gelişmesi! Bankalar yarışa girdi! Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Emekli promosyonlarında son dakika gelişmesi! Bankalar yarışa girdi! Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor?

Milyonlarca emekli vatandaşın beklediği promosyon konusunun detayları belli oluyor. Bankalardan peş peşe açıklamalar geliyor. Peki hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte detaylar…



Banka promosyonlarında son durum oldukça merak konusu. Bankaların emekliler için verdiği promosyon tutarının ne kadar olduğu ile ilgili sorgulamalar artmaya başladı. TÜİK tarafından açıklanan enflasyon rakamlarıyla % 42,35 Temmuz zammı, emekli maaşlarına yansımış oldu. Bankaların yaptığı son düzenlemeyle bazı bankalar totalde 6. 250 liraya varan ödeme gerçekleştiriyor. ‘En yüksek emekli promosyonu veren banka hangisi, emekli promosyon ödemesi ne kadar?’ gibi sorular netlik kazandı İşte detaylar…  

EMEKLİ MAAŞI BAŞKA BİR BANKAYA NASIL TAŞINIR?

Emekli kişi, maaşını aldığı banka ile üç yıllık taahhüt süresini bitirenler ya da henüz yeni emekli olanlar, istedikleri bankaya başvuru yaparak maaşlarını o bankaya taşıyabiliyorlar.

Maaşlarını taşımak isteyen emekliler, bankaya bildirimde bulunulması gerek. Bu bildirim bankaların farklı şubelerinden ya da e - Devlet sistemi üzerinden halledilebiliyor.

 

YAPI KREDİ

8 Temmuz 2022 – 31 Temmuz 2022 tarihleri sırasında SGK emekli aylığı üç yıl boyunca Yapı Kredi Bankası’ndan alma taahhüdü veren emekliler, 5.250 liraya varan nakit promosyon fırsatından faydalanabiliyorlar.

Promosyon Taahhütnamesi’nin imzalanmasının ardından ekstra bir koşul olmadan bir aylık net gelir 1. 499 liraya kadar ise 3. 500 lira, 1. 500 lira - 2. 499 lira arasında ise 4. 250 lira, 2. 500 liranın üzerindeyse 5. 000 lira nakit promosyon ödenir.

 

GARANTİ BANKASI

Garanti Bankası, 1. 500 liraya kadar emekli maaşı alan kişilere, 3. 500 lira, 1. 500 - 2. 500 lira arasında emekli maaşı alanlara 4. 250 lira, 2. 500 lira ve üstünde maaş alanlara ise 5. 000 lira nakit promosyon ödemesi yapacak. Promosyon ödemesinden, 1 Temmuz - 31 Temmuz 2022 tarihleri sırasında, gelir - aylıklarını üç yıl bankadan almayı taahhüt eden müşteriler yararlanabilecektir. Taahhüt süresi promosyon ödemesinin müşterinin hesabına geçmesi ile başlayacak.

 

HALKBANK

1500 lira altında emekli maaşı alanlara 500 lira, 1. 500 lira ile 2. 500 lira arasında emekli maaşı alanlara 625 lira, 2. 500 lira üzerinde emekli maaşı alanlara ise 750 lira tutarında promosyon ödemesi yapılacak.

 Emekli promosyonlarında son dakika gelişmesi! Bankalar yarışa girdi! Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön