26 / 04 / 2024

İş Bankası hesabı olanlar hesabını kontrol etsin! Bu para hesaplara yatacak!

İş Bankası hesabı olanlar hesabını kontrol etsin! Bu para hesaplara yatacak!

Her geçen gün düzenlediği kampanyalarla beraber müşterilerinin yaptığı işlemlerde kazançlı çıkmasını sağlayan İş Bankası, yeni bir kampanyasını daha duyurdu. İş Bankası, düzenlediği bu kampanyayla müşterilerine 75 TL MaxiPuan vereceğini paylaştı.



KAMPANYAYA DÂHİL OLAN İŞLEMLER

Söz konusu kampanyaya, İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları ve Bankamatik Kartlar dahildir.

KAMPANYAYA DÂHİL OLMAYAN İŞLEMLER

 Maxipara Kartlar,Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile gerçekleştirilen alışverişler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak gerçekleştirilen işlemler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından gerçekleştirilmeyen işlemler kampanya kapsamında değildir.

İş Bankası hesabı olanlar hesabını kontrol etsin! Bu para hesaplara yatacak!

Kampanyadan faydalanmak için yakıt işlemlerinizin Maximum Mobil'in içinde yer alan Pazarama Araçta Öde uygulamasına dahil olan Petrol Ofisi istasyonlarından Maximum Mobil içinde bulunan Petrol Ofisi Öde-Geç menüsü üzerinden gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Kampanyadan her gün sadece bir kez faydalanma hakkınız bulunmaktadır. Aynı gün içinde 300 TL ve üzeri birden fazla akaryakıt işleminizin gerçekleşmesi durumunda ilk alışverişiniz kampanyaya dahil edilecektir.

ÖDÜL KULLANIMI

Söz konusu kampanya kapsamında hak edilen MaxiPuanlar, yalnızca Maximum Mobil uygulamasında yer alan Pazarama Araçta Öde içindeki Petrol Ofisi Öde-Geç menüsü üzerinden gerçekleştirilen işlemlerde kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 06 Haziran 2023 tarihinde kartınıza aktarılacaktır. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Temmuz 2023 olarak belirlenmiştir.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYINIZ

e-Devlet yardım başvurusu! Başvuruyu eksiksiz yapanlar bu yardımdan faydalanacak!

Memura kira desteğinde bu kriter baz alınacak!

Elon Musk’tan uyarı: ‘Tüm mal varlıklarınızı Dogecoin'e yatırmayın!'


Geri Dön