28 / 03 / 2024

İş Bankası resmen duyurdu! Bu para 30 Haziran’a kadar hesaplara yatacak!

İş Bankası resmen duyurdu! Bu para 30 Haziran’a kadar hesaplara yatacak!

Her geçen gün artan akaryakıt fiyatlarına yönelik yeni bir kampanya düzenleyen Türkiye İş Bankası, yine bir akaryakıt kampanyasıyla müşterilerinin karşısına çıktı. İş Bankası, kampanya şartlarına uyan müşterilerinin hesabına 75 TL tutarında MaxiPuan yükleneceğini duyurdu.



KAMPANYA DETAYLARI

75 TL MaxiPuan yalnızca akaryakıt alımının en az birinin Maximum Mobil uygulamasında yer alan Aytemiz Mobil Ödeme ile yapılması halinde kazanılabilecektir.

KAMPANYAYA DÂHİL OLAN İŞLEMLER 

İş Bankası Maximum, Maximiles ve Privia markalı tüm bireysel kredi kartları, Bankamatik Kartlar ve Maxipara Kartlar söz konusu kampanyaya dahil olacaktır.

İş Bankası resmen duyurdu! Bu para 30 Haziran’a kadar hesaplara yatacak!

KAMPANYAYA DÂHİL OLMAYAN İŞLEMLER

Ticari Bankamatik ve Kredi Kartları, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile gerçekleştirilen alışverişler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak  gerçekleştirilen işlemler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler kampanyaya kapsamında yer almayacaktır.

ÖDÜL KULLANIMI

Söz konusu kampanya kapsamında hak edilen MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı Aytemiz istasyonlarında görüntülenebilecektir. Bunun yanı sıra, sadece yakıt alımında kullanılabilecektir. Kampanya kapsamında kazanılan MaxiPuan’larınız 5 Temmuz 2023 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuan’ların son kullanma tarihi 31 Ağustos 2023 (bu tarih dâhil) olarak belirlenmiştir. Maximiles’a  aktarılan MaxiPuan’lar MaxiMil'e dönüştürülemeyecektir. Aynı zamanda, Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir kişi söz konusu kampanyada kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 75 TL MaxiPuan kazanabilir.

DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ

İslam Memiş; altın, Euro ve Dolar konusunda yeni tahminlerini ilk kez paylaştı!

2023’te Türkiye ekonomisi büyüyecek mi? Ne kadar büyüyecek?

Milyonlarca emekliye müjde! Bütün emeklilere haziranda iki ödeme birden yapılacak!


Geri Dön