27 / 04 / 2024

İş Bankası'nda kritik üst düzey 3 değişiklik!

İş Bankası'nda kritik üst düzey 3 değişiklik!

İş Bankası'nda dikkat çeken yönetim değişiklikleri yaşandı. Hakan Aran'ın Genel Müdürlüğü'nü yaptığı bankada genel müdür yardımcısı pozisyonuna atama yapıldı. Banka yeni atamalarla ilgili bilgi ve başvruları BDDK'ya yaptı.



İş Bankası yönetimde üç kritik isim göreve atandı. Bankadan yapılan açıklamada Suat E. Sözen, İzlem Erdem ve Tufan Kurbanoğlu bankaya yeni genel müdür yardımcıları olarak atandığı açıklandı. Yeni atanan isimlerin Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu'na gerekli bildirimlerin yapılması ve izinlerin alınmasını takiben Bankanın Genel Müdür Yardımcılığı görevlerine başlayacağı bildirildi. Yeni genel müdür yardımcıarını kariyerleriyle ilgili de bilgi veren bankanın hali hazırda Genel Müdürü Hakan Aran. Bankanın rsmi kayıtlarına göre; 13 tane genel müdür yardımcısı görev yapıyor. Yeni atanan isimlerin mevcut genel müdür yardımcılarına ilaveten mi yoksa görevden alınan genel müdür yardımcılarının yerine mi atandığına ilişkin bankadan herhangi bir açıklama yapılmadı.

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön