26 / 04 / 2024

İş Bankası'ndan 13 bin TL kredi desteği! Ödemeye 3 ay sonra başlayın!

İş Bankası'ndan 13 bin TL kredi desteği! Ödemeye 3 ay sonra başlayın!

İş Bankası nakit para ihtiyacı olan vatandaşların yüzünü güldürecek kampanyasını duyurdu. Banka tarafından yapılan duyuruda 13 bin TL'ye kadar nakit kredi verileceği açıklandı. İşte nakit kredi desteğinin tüm detayları...



Kamupersoneli'nde yer alan habere göre; bireysel müşteri olan diğer müşterilerde başvurularını gerçekleştirerek, bu banka üzerinden hemen işlem yapabiliyorlar. Banka hesabınızın olması durumunda İş Bankası, mobil uygulamasına girerek uygulama üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yaparak onay almanız durumunda da bankaya gitmeden kredi hesabınıza aktarılıyor. 


Konut sahibi olmak isteyenler dikkat! İki bankadan faizsiz kredi fırsatı!

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön