26 / 04 / 2024

İş Bankası'ndan müjde! Tam 500 TL'ye varan MaxiPuan! 31 Ekim'e kadar hemen başvurun! Sakın kaçırmayın!

İş Bankası'ndan müjde! Tam 500 TL'ye varan MaxiPuan! 31 Ekim'e kadar hemen başvurun! Sakın kaçırmayın!

Türkiye'nin en tanınan bankaları arasında yer alan İş Bankası'ndan müjde geldi! Tam 500 TL'ye varan MaxiPuan kazanma fırsatı yakalayın! İş Bankası, tarafından yapılan açıklama geldi. 31 Ekim'e kadar herkes başvurabilir!



KAMPANYAYA NASIL KATILABİLİRSİNİZ?

31 Ekim 2022’ye kadar Maximum Mobil'den kampanyaya katılarak  Referans Kodunuzu kolayca alabilirsiniz.   

Uygulamayı telefonunuza indirmek için BUARAYA tıklayabilirsiniz.

KAMPANYADAN YARARLANMAK İÇİN NE YAPABİLİRSİNİZ?

• Kampanyadan faydalanacak müşteriler Maximum Mobil'den kampanyaya katılıp aldığı Referans Kodunu SGK (SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) maaşı sahibi emekli yakınları ile paylaşması gerekmektedir. Kodu alan emekli yakınların SGK emekli maaşlarını 3 yıl süre ile İş Bankası aracılığıyla almayı taahhüt ederek taşıması ve ardından REFERANS yazıp bir boşluk bırakarak bu Referans Kodunu da ekleyip 4402'ye SMS atmaları yeterli olacak.
• Her müşterinin tek Referans Kodu vardır ve referans kodları kişiye özel.
• Bir müşteri en fazla 2 kişiye referans olarak kampanyaya katılım sağlayabilir. İş Bankası müşterileri referans oldukları kişilerden, SGK ( SSK / Bağkur / Emekli Sandığı) emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan her bir müşteri için 250 TL, toplamda en fazla 500 TL Pazarama MaxiPuan ödülü kazanabilir. Referans olunacak emekli yakının maaşını 10 Haziran 2022 tarihinden önce İş Bankası'ndan almıyor olması gerekmektedir. 
• Emekli maaşını İş Bankası'na taşıyan ve Referans Kodu ile 4402'ye SMS atarak kampanyaya başarılı katılım sağlayan her bir emekli yakını için 250 TL olmak üzere en fazla iki emekli yakını için toplam 500 TL Pazarama MaxiPuanı kazanılabilir.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön