29 / 03 / 2024

İş GYO Altunizade projesinin bölgesindeki imar planları için iptal davası açıldı!

İş GYO Altunizade projesinin bölgesindeki imar planları için iptal davası açıldı!

İş GYO'nun yüzde 50 oranında ortak olduğu Altunizade Konut Projesinin bulunduğu bölgeye ilişkin imar planlarının ve bu kapsamda yapı ruhsatlarının iptali istemi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Üsküdar Belediye Başkanlığı aleyhine dava açıldı.



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), KAmuyu Adyınlatma Platformu'nda (KAP) Altunizade konut projesi hakkında açıklama yaptı.

İş GYO'nun yüzde 50 oranında ortak olduğu Altunizade Konut Projesinin bulunduğu bölgeye ilişkin imar planlarının ve bu kapsamda yapı ruhsatlarının iptali istemi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Üsküdar Belediye Başkanlığı aleyhine T.C. İstanbul 6.İdare Mahkemesinde dava açıldığı öğrenildi.

İş GYO, açılan davanın doğrudan tarafı olmadığını ve dava süreci kapsamında projeyi ilgilendiren önemli gelişmeleri kamuoyuyla paylaşacağını duyurdu. 

İş GYO'nun KAP açıklaması:
Şirketimizin %50 oranında ortak olduğu Altunizade Konut Projesinin bulunduğu bölgeye ilişkin imar planlarının ve bu kapsamda yapı ruhsatlarının iptali istemi ile Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ile Üsküdar Belediye Başkanlığı aleyhine T.C. Istanbul 6.İdare Mahkemesinde dava açıldığı öğrenilmiştir. Şirketimiz açılan davanın doğrudan tarafı olmayıp, dava süreci kapsamında projemizi ilgilendiren önemli gelişmeler oldukça kamuoyuyla paylaşılacaktır. 

İş GYO Altunizade projesi değerleme raporu!


Geri Dön