18 / 04 / 2024

İş GYO İnistanbul Gala Topkapı fiyat!

İş GYO İnistanbul Gala Topkapı fiyat!

Firma: İş GYO - NEF

Proje: Inİstanbul Gala

İş GYO İnistanbul Gala Topkapı fiyat listesi kapsamında konut fiyatları 320 bin TL'den başlıyor. Yüzde 1 peşin ödemeler ile daire sahibi olunabilen projede satışlar devam ediyor.



Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arazisi üzerinde yükselen İş GYO İnistanbul Gala Topkapı fiyat listesi konutların kat ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Proje Yenikapı İskelesi'ne 5 kilometre uzaklıkta bulunuyor.


Inİstanbul Gala Rezidans 788 adet üniteden oluşuyor. Nef ve İş GYO imzası ile inşa edilen projede dairelerin büyüklükleri minimum 48 metrekare, maksimum ise 308 metrekare olarak dizayn edildi. 


Dairelerin 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon olarak tasarlandığı Nef Inİstanbul Gala'da teslimler 2018 yılının 2. yarısında gerçekleşecek. Projede yüzde 1 peşinatta, 30 ay 0 faiz fırsatı ile ödeme yapabilmek mümkün. 


Topkapı Inİstanbul Konutları Yıldız Teknik Üniversitesi Davutpaşa Kampüsü'nün karşısında, TEM'e 7 kilometre, metrobüse 1 kilometre, E-5 ile Esenler Otogarı’nı bağlayan Dumlupınar Caddesi’ne 600 metre, metroya 100 metre mesafede hayata geçiriliyor.


İş GYO İnistanbul Gala Topkapı fiyat listesine göre daire fiyatları 320 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Yatırım bedeli 470 milyon dolar olarak belirlenen projede 2 bin 100 TL taksitlerle konut sahibi olunabiliyor. 


Nef Inİstanbul Gala'nın ortak kullanım alanları arasında; mescit, kapalı otopark, kreş, güvenlik, sinema, basketbol sahası, oyun alanları, yüzme havuzu, asansör yer alıyor. 


Davutpaşa  Inİstanbul Gala  iletişim

Telefon : 444 72 21

Web: http://www.inistanbultopkapi.com/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön