25 / 04 / 2024

İŞ GYO, Kayı Holding'le Hollanda'da şirket kurdu!

İŞ GYO, Kayı Holding'le Hollanda'da şirket kurdu!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Rusya Federasyonu sınırları içerisinde gerçekleştirmek üzere Kayı Holding A.Ş. ile Hollanda Amsterdam'da şirket kurdu. Yapılan açıklama şöyle...



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Rusya Federasyonu sınırları içerisinde gerçekleştirmek üzere Kayı Holding A.Ş. ile Hollanda Amsterdam'da şirket kurdu. Yapılan açıklama şöyle:


İlgide yer alan özel durum açıklamamızda belirtildiği üzere, Rusya Federasyonu sınırları içerisinde gerçekleştirilebilecek otel ve diğer ticari yatırımlara ilişkin iş birliği olanaklarının tespiti ve değerlendirilmesi amacıyla Kayı Holding A.Ş. ile Hissedarlık Sözleşmesi imzalanmış olup, söz konusu sözleşme çerçevesinde Rusya Federasyonu sınırları içerisinde geliştirilecek gayrimenkul projelerine yatırım yapılması amacıyla, Kayı Holding A.Ş. ile birlikte, Hollanda'nın Amsterdam şehrinde, "Nest in Globe (NIG) B.V (Limited Şirket)" unvanı altında  90.000 Euro sermayeli bir Hollanda Şirketi kurulmuş ve şirket sermayesinin %50'sine kurucu ortak sıfatıyla iştirak edilmiştir. Ortak yatırıma ilişkin çalışmalara devam edilmektedir. 


Hüseyin Belibağlı/Emlakkulisi.com

Geri Dön