19 / 04 / 2024

İş GYO Tuzla'da konut, Kadıköy'de otel yapacak!

İş GYO Tuzla'da konut, Kadıköy'de otel yapacak!

İş GYO, Tuzla'da konut projesi, Kadıköy'de ise otel projesi hayata geçirmeyi planlıyor. Şirket projelerin fizibilite raporlarını yayınladı. 



İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Tuzla konut projesi ve Kadıköy otel projesi fizibilite raporları hakkında açıklama yaptı.


İş GYO'nun geliştirmeyi planladığı Tuzla konut projesi ve Kadıköy otel projesine ilişkin fizibilite raporları yayınlandı. Her iki projeye ilişkin inşaat ihalesi henüz yapılmadığından, raporlarda tahmini maliyet kalemlerine yer verildi. 

 

Tuzla'ya konut projesi geliyor


İş GYO, Tuzla konut projesinin arsa dahil tahmini geliştirme maliyetinin 691 milyon TL olduğunu açıkladı. Tuzla projesi 53 bin 459 metrekare arsa alanına sahip. İnşa edilecek proje E-5 Tuzla Kavşağı 300 metre, Tuzla Tren İstasyonu 400 metre, Tuzla Teknoloji ve Operasyon Merkezi 1,8 kilometre, Tuzla Marina 2,1 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanı 17,5 kilometre mesafede yer alıyor. 

 

Kadıköy otel projesinde  240 oda olacak


İş GYO, Kadıköy otel projesi 8 bin 292 metrekare alana sahip. Otelde yaklaşık 240 oda ve ticari alanlar yer alacak. Hayata geçirilecek otel projesine İş GYO yüzde 45 oranında müşterek mülkiyet sahibi olacak. Arsa bedeli 89 milyon TL olan Kadıköy otel projesinin tahmini geliştirme ile inşaat maliyeti 217 milyon TL, tahmini toplam maliyeti ise 306 milyon TL olarak açıklandı. 

 

Dosya için tıklayın

 

Web: http://www.isgyo.com.tr/

 


Esra Nur AÇKI/Emlakkulisi.com


Geri Dön