19 / 04 / 2024

İş sağlığı ve güvenliği anketi yapılıyor!

İş sağlığı ve güvenliği anketi yapılıyor!

KONUTDER, İNDER, TMB, MÜSİAD ve İTO temsilcilerinin de iştiraki ile kurulan İş Sağlığı ve Güvenliği Platformu çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda iş sağlığı ve güvenliği eğitim anketi yapılıyor.



İş Sağlığı ve Güvenliği çalışmalarının üyelerimiz nezdinde daha etkin bir şekilde uygulanması ve gayrimenkul sektöründe meydana gelen iş kazalarının önlenmesi amacıyla  KONUTDER, İNDER, TMB, MÜSİAD ve İTO temsilcilerinin de iştiraki ile kurulan İş Sağlığı ve Güvenliği Platformu çalışmalarını yoğun şekilde sürdürmektedir.  


İş Sağlığı ve Güvenliği Platformu bir taraftan İş Sağlığı ve Güvenliği Mevzuatı’nda, Gayrimenkul Sektörü için yapılacak altyapı düzenlemelerinde iyileştirme ve teşvik edici çalışmalar için hükümet nezdinde teklif ve görüşmelerde bulunurken; diğer taraftan mevzuat uyarınca yapılması gereken İş Sağlığı ve Güvenliği çalışmalarında üye kuruluşlarımızın ihtiyacı olan etkin bir Denetim Sistematiği oluşturulması, İş Sağlığı ve Güvenliği ile ilgili yetkin ve yeterli eğitimlerin koordine edilmesi, mevzuat ile ilgili sürekli ve etkin bilgi-materyal desteği sağlanması, İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sisteminin oluşturulması vb. çalışmaları yürütmektedir. 


Bu bağlamda; İş Sağlığı ve Güvenliği çalışmalarının etkin olarak uygulanabilmesi için, gerek yasal mevzuat uyarınca zorunlu olan, gerekse iş kazalarının önlenebilmesi için ihtiyaç duyulan eğitimler, gelişmiş ülke literatürleri de taranarak çıkartılmış ve linkte paylaşılmıştır. 


Tarafınıza gönderilmiş olan anket formunda ihtiyaç duyulan eğitim programlarını ve konu başlıklarını işaretleyip göndermeniz durumunda, tercihlerinize göre eğitimlerle ilgili çalışmalar başlatılacaktır. 


Türkiye’miz için “Sağlıklı ve Güvenli” bir çalışma ortamına yapacağınız bu önemli katkıdan dolayı ayırdığınız vakit için teşekkür ederiz.


Ankete katılma linki aşağıdadır:

https://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=hdxunKN1VE7_2bbd27rkr3RA_3d_3d



Geri Dön