20 / 04 / 2024

İSDEMİR, HATEKS, MEGAP, Barem!.. Deprem bölgesindeki şirketlerden KAP’a peş peşe açıklama geldi!

İSDEMİR, HATEKS, MEGAP, Barem!.. Deprem bölgesindeki şirketlerden KAP’a peş peşe açıklama geldi!

Kahramanmaraş depremleri sonrasında bölgede faaliyet gösteren şirketler, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) peş peşe açıklama yaptı. Deprem nedeniyle üretime ara verdiğini bildiren İsdemir’in ardından Hateks kademeli üretime başlayacağını duyururken, Barem Ambalaj ve Mega Polietilen ise üretime ye



DÜNYA’nın haberine göre, Kahramanmaraş merkezli asrın felaketi sayılan deprem, Türkiye’nin dev üretim tesislerini de etkiledi. Bölgesinde faaliyet gösteren İskenderun Demir ve Çelik’in, (İSDEMİR), deprem felaketi sonrasında durum tespiti çalışmalarına başladığı açıklandı. Şirketin üretim kararını yapın tespitler sonrası vereceği bildirildi.

 İSDEMİR, HATEKS, MEGAP, Barem!.. Deprem bölgesindeki şirketlerden KAP’a peş peşe açıklama geldi!

İSDEMİR’den KAP’a yapılan açıklamada, deprem felaketinin ardından durum tespit çalışmalarına devam edilmekte olduğu bildirildi. çalışmalar tamamlanıncaya kadar üretime ara verildiği vurgulanan açıklamada, konuya ilişkin gelişmeler ilerleyen günlerde kamuoyu ile paylaşılacağı duyuruldu.

HATEKS, ÇALIŞANLARI İKİ HAFTA İZNE ÇIKARDI

Diğer taraftan bölgedeki bir diğer önemli tesis Hateks Hatay Tekstil, deprem felaketi nedeniyle personele iki haftalık izin verdiğini açıkladı. Konuyla ilgili KAP’a açıklama yapan şirket, üretim tesislerinin yer aldığı bölgeyi de etkileyen depremlerde üretimi tamamen durduracak ve faaliyetlere başlanmasını engelleyecek boyutta bir hasar görülmediğini bildirdi.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön