19 / 03 / 2024

İsfen Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


İsfen Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Mehti Akhundov tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.




İsfen Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehti Akhundov tarafından kuruldu. 


İsfen Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethaneinsaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karsılıgı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dısında her türlü resmi ve özel sektöreait insaat, taahhüt ve montaj isleri yapmak ve müstakil konut, is hanları, fabrikalar, yollar, çelik ve betonarme bina, köprü, tünel, baraj, kanal, demiryolu, deniz insaat isleri, liman, barınak, sanayi ve mesken bina tesisleri, saha dolgu ve betonlama izolasyonu ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri, velhasıl her türlü yer altı ve yer üstü insaat onarma ve proje isleri,bayındırlık hizmetleri ile bunlarla ilgili resmi ve özel sektöre.......ve anasözleşmesinde yazılı işler.



İsfen Yapı Gayrimenkul Yatırım Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Adres; Esentepe Mah.Büyükdere Cad. No.127/A23 Şişli 


Geri Dön