26 / 04 / 2024

İSKİ zam gündemiyle olağanüstü toplanacak!

İSKİ zam gündemiyle olağanüstü toplanacak!

Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinin merakla beklenen 1. Olağanüstü Genel Kurulu, 16 Şubat 2022 tarihinde zam gündemiyle toplanıyor.



Çalışmalarına devam eden İstanbul Büyükşehir Belediyesine (İBB) bağlı İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresinin merakla beklenen 1. Olağanüstü Genel Kurulu 16 Şubat tarihinde toplanıyor.

İSKİ zam gündemiyle olağanüstü toplanacak!

Sputniknews'in aktardığına göre, 1. Olağanüstü Genel Kurul, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun çağrısıyla 16 Şubat  2022 tarihinde saat 14.00'te gerçekleştirilecek. Merakla beklenen toplantı Yenikapı'daki Dr. Mimar Kadir Topbaş Gösteri ve Sanat Merkezi'nde yapılacak. Söz konusu genel kurulda, 2022 yılı kırsal mahalle ve su satış tarife teklifleri, ek ödenek teklifi ve 2022 yılı yatırım programı revizesi 2022 yılı su satış ve kullanılmış suların uzaklaştırılması bedeli tarife teklifleri, teklifi maddeleri masaya yatırılacak.

Mega kent İstanbul'da su fiyatlarına 15 Aralık 2021'de yüzde 17.80 oranında zam yapılmıştı.

İSKİ'den 5 yıllık KDV birikimi! Faturalara yansıtılacak!

İSKİ'den Çatalca'daki 56 dönümlük araziye yapılacak otele itiraz!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön