19 / 04 / 2024

İŞKUR açıkladı: Lise mezunu olmak yetiyor!

İŞKUR açıkladı: Lise mezunu olmak yetiyor!

Türkiye İş Kurumu’nun (İŞKUR) yayınlamış olduğu son ilanda 1.256 lise mezununu istihdam edeceklerini duyurdu. Peki, İŞKUR işe alım şartları neler?



İŞKUR yayınladığı son ilanda güvenlik görevlisi istihdam edeceklerini açıkladı. Açılan ilanda silahlı ve silahsız olarak 1.256 güvenlik görevlisi ilanı yayınladı. Özel sektör ve kamuda istidam edilecek adaylardan ise en az lise olma şartı aranıyor.

İŞKUR’un yayınladığı güvenlik görevlisi işe alım ilanına başvurmak isteyen adaylar web sitesi aracılığıyla başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Web sitesine girdikten sonra açılan sayfada "Meslek" kısmına "Güvenlik Görevlisi" yazıp ara tuşuna basması gerekiyor. Sonrasında açılan sayfada Güvenlik Görevlisi alımı için ilanlar listelenecektir.

2022 İŞKUR İŞ İLANLARI

İlk kez İŞKUR aracılığıyla iş başvurusunda bulunacak adayların öncelikle İŞKUR sayfasına üye olması gerekmektedir. Sonrasında ise giriş yaparak özlük bilgilerini doldurmaları gerekiyor. Başvuru aşamasında  T.C kimlik no ve şifre ile adayların İŞKUR web sitesine giriş yapmaları gerekmektedir.

 


Geri Dön