26 / 04 / 2024

İŞKUR ve Gençlik ve Spor Bakanlığı duyurdu! Kamuya yüzlerce daimi işçi alınacak! İşte detaylar!

İŞKUR ve Gençlik ve Spor Bakanlığı duyurdu! Kamuya yüzlerce daimi işçi alınacak! İşte detaylar!

İŞKUR iş ilanları vatandaşların gündeminde yer alıyor. İş arayan ve işverenin aynı platformda buluştuğu İŞKUR ve Gençlik ve Spor Bakanlığı güçlerini birleştirdi. İşte detaylar!



KAMUYA 1017 SÜREKLİ İŞÇİ ALINACAK!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) ve Gençlik ve Spor Bakanlığı daimi işçi alımına dair açıklamada bulundu. İŞKUR ve Gençlik ve Spor Bakanlığı kamuya 1017 sürekli işçi alımı yapılacağını duyurdu. Bu haber sonrası vatandaşlar haberin detaylarını araştırmaya başladı.

İş ilanına dair detaylar belli oldu. Kamuya 1017 sürekli işçi alınacak. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı canlı yayın ile bakanlığa yapılacak alımla ilgili bir takım açıklamada bulundu. Bakan Kasapoğlu, Bakanlık bünyesine 767 sürekli temizlik işçisi, 144 engelli sürekli temizlik işçisi, 106 eski hükümlü sürekli temizlik işçisi alacaklarının açıklamasını yaptı. Açıklamalara göre başvurular, 8 ile 12 Ağustos 2022 tarihlerinde “esube.iskur.gov.tr” internet adresi üzerinden gerçekleştirilebilecek. Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de isteyen vatandaşlar başvurularını gerçekleştirebilirler. Bu başvurular, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından kura çekimi ile yapılacak.  Bu bahsedilen kura çekimi de şöyle yapılacaktır; İŞKUR tarafından gönderilen listede yer alan adaylara kura çekimi yapılacak. Kura çekimi de 31 Ağustos Çarşamba günü gerçekleşecek. Kura çekim yeri daha sonra Gençlik ve Spor Bakanlığı internet sitesinde yayımlanacak. Kura çekimi noter huzurunda gerçekleştirilecek ve adaylar istemeleri halinde kura çekimini izleyebilecek. Kura çekimi sonrasında da sözlü sınava girmeye hak kazanan adaylar Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından belirlenecek tarihlerde sözlü sınava alınacak. Sözlü sınav yeri ve tarihleri kura çekiminden sonra “www.gsb.gov.tr” internet sitesinden ilan edilecek.

Benzin ne kadar oldu? 5 Ağustos benzin litre fiyatı kaç TL? 5 Ağustos 2022 akaryakıt fiyatları

Bugün çeyrek, yarım, ata altın ne kadar? 5 Ağustos Cuma 22 ayar bilezik kaç TL?

Altın bugün ne kadar? 5 Ağustos 2022 gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum


Geri Dön