20 / 04 / 2024

İŞKUR'dan 4.270 TL ödeme! Tam 10 ay boyunca alabilirsiniz...

İŞKUR'dan 4.270 TL ödeme! Tam 10 ay boyunca alabilirsiniz...

İŞKUR işi bırakan vatandaşlara belirli şartları taşımaları halinde 10 ay boyunca 4.270 TL ödeme yapıyor. İşsizlik ödemesi olarak bilinin bu ödenekten faydalanmak için işsiz kalınan tarihten itibaren 30 gün içinde başvuru yapılması gerekiyor...



İŞKUR sigortalı işsizlere yasada belirtilen koşulları taşımaları durumunda işsiz kaldıkları dönem için ödeme yapıyor. 30 gün içinde başvuru yapan vatandaşlara aylık 4.270 TL ödeme gerçekleştiriliyor. 

Kamupersoneli'nde yer alan habere göre; işsizlik maaşından faydalanmak için başvurular İŞKUR birimine şahsen gelerek veya elektronik ortamda www.iskur.gov.tr adresinden yapılabiliyor. İşsizlik maaşının verilebilmesi için sigortalı işsizlerin iş almaya hazır durumda olması gerekiyor. 

Peki, işsizlik maaşı ne kadar? Ödenekten faydalanmak için gerekli şartlar ne? İşte tüm detaylar... 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön