26 / 04 / 2024

İslam Memiş altında rekor için yeni tahminini açıkladı! Ne şubat ne mart

İslam Memiş altında rekor için yeni tahminini açıkladı! Ne şubat ne mart

Altın fiyatların yeni gelişme. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 'Son kez uyarıyorum' dedi ve tarih paylaştı. Yeni zirvelere hazır olun, yükselişler gelecek. İşte İslam Memiş'in  yeni tahmini...



Kahramanmaraş'ta yaşanan 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki depremler 10 ili vururken çok sayıda canımızı götürdü. Deprem felaketi ile birlikte Türkiye ekonomisinin nasıl bir sürece gireceği merak konusu olmuş durumda. Konuyla ilgili yeni açıklamalarda bulunan Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, 'Son kez uyarıyorum' dedi ve tarih açıkladı. Yeni zirvelere hazır olun, yükselişler gelecek. İşte tüm detaylar...

Türkiye 6 Şubat 2023 Pazartesi sabahına korkunç bir deprem felaketi ile uyandı. 10 ili vuran depremlerde binlerce vatandaşımız yaşamını yitirdi. Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, depremlerin Türkiye ekonomisine nasıl bir etkiye neden olacağını duyurdu.

Depremin 13.4 milyon insanı etkilediğini ve bunun da ülkenin yüzde 15,7'sine tekabül ettiğini belirten İslam Memiş, GSYİH'deki bölge payının yüzde 9.3, bütçe gelirine katkısının ise yüzde 4,7 olduğunu söyledi. Depremin piyasalara yönelik etkisinin hayli büyük bir etki yaratacağını belirten İslam Memiş, yatırımcıları uyardı. Peki bu durum piyasaları nasıl etkileyecek?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön