26 / 04 / 2024

İslam Memiş, gram altın için uyardı! O seviye için son şans

İslam Memiş, gram altın için uyardı! O seviye için son şans

İslam Memiş'ten altın yatırımcılarına flaş uyarı. Yıl sonu altın tahmininin hala geçerli olduğunu söyleyen Memiş, önümüzdeki sene düğün yapacak olanlara uyarılarda bulundu. Memiş, "Altın fiyatlarında farklılıklar olabilir" dedi ve yıl sonu için rakam söyledi.



Altın yatırımcıları dikkat! İslam Memiş dünya genelinde etkili olan krizde dolar karşısındaki yatırım araçlarında sert düşüşler yaşandığını ancak bunun altın için geçerli olmadığını söyledi. Yatırım yapmak isteyenlerin "Hangisi ucuz hangisi pahalı?" diye düşünmesi gerektiğini belirten Memiş, yatırım için 'manipüle edilen yatırım araçları' tavsiyesinde bulundu.

Piyasaya yönelik merak edilenleri cevaplayan Finans Analisti İslam Memiş, altın fiyatının Fed tarafından baskılansa da yükselişini sürdüreceğini söyledi. Memiş, yıl sonu için gram altında 1.400 TL tahminin geçerli olduğunu ifade etti.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön