26 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten bomba tahmin! Gram altın bu sene çok kazandıracak!

İslam Memiş'ten bomba tahmin! Gram altın bu sene çok kazandıracak!

Altın ve dolar kurunda meydana gelen yatay seyir sürerken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten kritik tahminler geldi. Gram altın için "Çok kazandıracak" ifadelerini kullandı. İşte Altın kahini İslam Memiş'in o açıklamaları...



Altın ve dolar kurunda meydana gelen yatay seyir sürerken Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş'ten kritik tahminler geldi. Gram altın için"Çok kazandıracak" ifadelerini kullandı.

Altın fiyatları için yatırımcıları uyaran İslam Memiş, gram altın fiyatları yükselir mi sorusu haricinde yeni seviyelere vurgu yaptı. Peki, altın fiyatları yükselecek mi? Gram altının geleceği ne? 

Altın ve dolar için yeni tehlike! Her dediği çıkan İslam Memiş'ten dikkat çeken uyarı

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş altın fiyatları piyasasında son durumu analiz etti ve yatırımcıya gram altın fiyatı uyarısında bulundu. İslam Memiş altın fiyatlarında gelecek seviyeleri ve öngörülerini açıkladı. Peki, gram altın şimdi alınır mı? Gram altın fiyatları yükselir mi? İşte Altın kahini İslam Memiş'in o açıklamaları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön