17 / 04 / 2024

Altın yıl sonunda işte tam da bu rakamı görecek! Gram altın için şok tahmin geldi! 1 gram bile altınınız varsa dikkat

Altın yıl sonunda işte tam da bu rakamı görecek! Gram altın için şok tahmin geldi! 1 gram bile altınınız varsa dikkat

Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, yıl sonunda gram altın için 1.450 lira tahmininin devam ettiğini söyledi. İşte detaylar...



Yaptığı tahminlerle dikkat çeken Para piyasaları uzmanı İslam Memiş, gram altın için 1450 lira tahminiyle ilgili çok önemli açıklamalar yaptı. Piyasa Kahini olarak bilinen İslam Memiş, dolardaki hareketlilikle ilgili de önemli açıklamalar yaptı.

İlam Memiş açıklamasında değerlendirmelerinin yatırım tavsiyesi olmadığını dile getirerek, borsanın bir aylık getiride pozitif ayrıştığını gördüklerini fakat ülke ekonomisine katkı kısmının tartışılacağını söyledi. 

Yaptığı açıklamada bu tarafta pozitif görünümün devam ettiğini söyleyerek, seçim ekonomisi belirlendiği için bu tarafın destekleniyor gibi durulduğununu söyledi. İslam Memi, "Dolar TL serbest piyasalarda 18.28-18.31 lira aralığında. Gram altın TL ekranlarda 1007, banka ve serbest piyasalarda 1019-1023 lira aralığında." dedi.

"Euro dolar paritesi 1.0183 seviyesinde" diyen İslam Memiş, haftanın hızlı toparlanma ile haftaya başladığını söyledi.

Altın yıl sonunda işte tam da bu rakamı görecek! Gram altın için şok tahmin geldi! 1 gram bile altınınız varsa dikkat

Altının ons fiyatının haftaya pozitif başladığını söyleyen İslam Memiş, "Yükseliş için 1728 doların üzerinde iki gece kapanış lazım." dedi.

Yaptığı açıklamada bu tarafta pozitif görünümün devam ettiğini söyleyen Piyasa Kahini İslam Memiş, seçim ekonomisi belirlendiği için bu tarafın destekleniyor gibi durduğunu dile getirerek, "Dolar TL serbest piyasalarda 18.28-18.31 lira aralığında. Gram altın TL ekranlarda 1007, banka ve serbest piyasalarda 1019-1023 lira aralığında." dedi. 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön