26 / 04 / 2024

İslam Memiş'ten çarpıcı dolar açıklaması geldi! Dolar kurunda son dakika!

İslam Memiş'ten çarpıcı dolar açıklaması geldi! Dolar kurunda son dakika!

Merkez Bankası'nın merakla beklenen faiz kararı sonrasında kısa bir süre daha artan dolar daha sonra gerilemeye başladı. Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş gündemden düşmeyen dolar kuruyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları..



Haber Global'in aktardığına göre, İslam Memiş tweet'inde "Amerikan doları destek seviyeleri 16.18 ve 15.88. Bakalım hangisinden dönecek?" ifadelerini kullanarak,  Ons altının 1840 dolardan, gümüşün de 21,72'den yukarı döndüğünü kaydetti. İslam Memiş sözlerini "Görünüm pozitif" cümlesiyle tamamladı.

Editörün Notu: Bu haber 28 Mayıs 2022 tarihinde saat 13:42’de yazılmıştır. An itibariyle dolar kuru 16 lira 30 kuruş, Euro 17 lira 48 kuruş, altının gramı ise 978 lira 42 kuruş değerinde.

Altında tezgah kuruldu! Bunu yapan çok ağlayacak!

Dolarda son dakika 28 Mayıs 2022! Dolar yükselmeye devam edecek mi?

Güvenli liman gömleğini giyen altın yükseliş trendini koruyor! İşte 28 Mayıs 2022 son dakika altın fiyatları


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön