20 / 04 / 2024

İslam Memiş’ten dolar ve euro çağrısı! En önemli şey!

İslam Memiş’ten dolar ve euro çağrısı! En önemli şey!

Dolar ve Euro gelişmeleri şu sıralarda yakından takip ediliyor. Doları ve eurosu olan vatandaşlar ya da almak isteyenlere Finansal analist İslam Memiş’ten uyarı geldi. İşte detaylar!



Finansal analist İslam Memiş, katıldığı programda dolar ve euro'daki gelişmeleri değerlendirdi. Dolar ve Euro karşısında ne yapacağını düşünen yatırımcılara ve vatandaşlara İslam Memiş uyarıda bulundu.

İslam Memiş’ten dolar ve euro çağrısı! En önemli şey!

Dolar ve Euro açıklamalarının yatırım tavsiyesi olmadığını söyleyen İslam Memiş, uzun vadeli öngörülerini de anlattı. İşte detaylar…


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön