29 / 03 / 2024

İSMAR iki yeni mağaza açıyor!

İSMAR iki yeni mağaza açıyor!

2013 yılı Mart ayında Reyon Marketler Zincirini satın alarak yüzde 50 büyüme gerçekleştiren İSMAR, 1 Kasım Cuma günü Eskişehir Çamlıca Mağazasını hizmete açtı. İstanbul Yeniköy mağazasını ise 2 Kasım Cumartesi günü hizmete açacak...




İSMAR'ın, 1 Kasım 2013 Cuma günü Eskişehir Çamlıca Mağazası hizmete açıldı. 250 metrekare net satış alanı ve 2 kasa ile hizmet verecek Çamlıca Mağazası'nın açılışı ile birlikte İSMAR, Eskişehir'de 15. şubeye ulaştı.


Temmuz ayında bir haftada yedi mağaza açan İSMAR, Reyon mağazalarının da dönüşüm çalışmalarını sürdürmekte. Bu kapsamda Yeniköy Reyon mağazası, baştan aşağı yenilenerek, 2 Kasım Cumartesi günü Yeniköy İSMAR mağazası olarak hizmet vermeye başlayacak. İSMAR Yeniköy mağazası 340 metrekare net satış alanı ve 3 kasa ile hizmet verecek.


İSMAR Süpermarket Yeniköy mağazasının açılışı ile birlikte İstanbul'da 38 şube sayısına ulaşırken toplam mağaza sayısı 70'e ulaştı. 


Mağaza açılışlarıyla ilgili olarak İSMAR Genel Müdürü Can Özbay, "İSMAR 10 ay gibi çok kısa bir sürede büyüme ve dönüşüm hareketlerini gerçekleştirmiştir. Mevcut kabuğundan sıyrılıp yeni bir kimliğe bürünmek ve bunu alt yapı çalışmalarıyla yapmak oldukça meşakkatli bir süreç gerektirmektedir. Bu süreç İSMAR için tamamlanmak üzeredir. Bundan sonra verimliliğe odaklanarak sürdürülebilir sonuçlar için çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz" dedi.


Sabah



Geri Dön